Samsung introduceert compacte Galaxy Feel smartphone

Samsung introduceert compacte Galaxy Feel smartphone

Samsung heeft een nieuwe compacte smartphone aan de wereld gepresenteerd. Maak kennis met de Samsung Galaxy Feel. Dit toestel met een beeldscherm van 4.7 herbergt onder meer een 3000 mAh accu en 16 megapixelcamera aan de achterzijde. In eerste instantie komt het toestel uit in Japan. Of Nederland eveneens volgt, blijft voorlopig in het midden.

Samsung gaat maar door

Rust? Dat woord kennen ze niet bij Samsung. Nog geen twee maanden geleden introduceerde het bedrijf zijn nieuwe vlaggenschepen de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus. Hierna volgden vele specificaties over de nieuwe 2017 edities van de Samsung Galaxy J3, J5 en J7 en nu is daar dan ook nog eens de nieuwe Samsung Galaxy Feel. Het bedrijf uit Zuid-Korea kondigt dit compacte toestel vanochtend aan. Voorlopig zal het toestel enkel in Japan exclusief via provider NTT DoCoMo te verkrijgen zijn vanaf medio juni. Of het toestel ook onze kant opkomt, is nog even onduidelijk.

Over de Samsung Galaxy Feel

De Samsung Galaxy Feel heeft de beschikking over Super AMOLED-display met een beeldschermdiagonaal van 4.7 inch. De resolutie van het toestel is Full-HD. Dankzij zijn compacte afmetingen van 67 x 138 x 8.3 mm valt hij gemakkelijk met één hand te gebruiken. De afgelopen jaren lijkt het een tendens om steeds grotere telefoons met dito schermen te onthullen. De Galaxy Feel gaat duidelijk tegen deze tendens in. Het gewicht van het toestel is met 149 gram meer dan netjes. Foto’s schiet je aan de achterzijde van het toestel met behulp van een 16 megapixelcamera. Aan de voorzijde heb je beschikking over een 5 megapixel variant. Onder de motorkap zal het toestel aangedreven worden een chipset met octa-core processor. De kernen van deze processor zijn geklokt op een snelheid van 1.6 GHz.

Qua werkgeheugen en interne opslag heb je respectievelijk 3 GB en 32 GB tot je beschikking. Dankzij de water- en stofdichte behuizing is het toestel ook geschikt om buitenshuis mee te nemen. In het regenachtige Nederland komt dit nog weleens van pas, zoals we allemaal weten. Tevens hoef je dankzij de forse 3000 mAh batterij je accu niet vaak op te laden, en kun je gemakkelijk een dag vooruit op één acculading. Het toestel heeft nog geen officieel prijskaartje gekregen, dit volgt in de aankomende weken wanneer het toestel beschikbaar wordt om te pre-orderen. Het toestel zal in de kleuren Indigo Black, Moon White en Opal Pink op de markt verschijnen. Zodra wij meer weten over de eventuele uitkomst in Nederland, brengen we je op de hoogte!

 

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones