samsung-image
20 oktober 2015 door in Samsung.

Als we de laatste jaren van Samsung bekijken wat betreft smartphone introducties, dan hadden we altijd twee zekerheden in het jaar. In maart of april werd de Galaxy S telefoon door Samsung getoond, en was het de beurt aan de Galaxy Note serie voor zo’n zes maanden later, in september of oktober. Nu bracht 2015 ons wat dat betreft al een verassing, de Galaxy Note 5 werd in augustus aangekondigd (en kwam helaas niet naar Nederland…), maar in 2016 zal deze trend zich volgens dit nieuwe gerucht voortzetten.

Galaxy S7 aankondiging in januari

Volgens een nieuwsbericht uit Korea, zou Samsung het design van de Galaxy S7 al sinds september van dit jaar al af hebben (en dat terwijl we daar nog vrij weinig van gezien hebben, helaas). Hierdoor zou het eerder kunnen beginnen met de massaproductie van de Galaxy S7, waardoor een aankondiging in januari 2016 al mogelijk zou zijn. De 19e van januari, als we de vertaalmachine van Google en het nieuwsbericht mogen geloven.

Twee versies Galaxy S7

Dan heeft het bericht het ook nog over iets wat we al vaker gehoord hebben, namelijk twee versies van de Galaxy S7. In dit geval gaat het niet om een normale en een Edge-versie, maar over een mid-end en high-end toestel. Heel veel meer wordt daar niet over uitgelegd, maar het grote verschil zou de door Samsung zelf gemaakte Exynos processor zijn voor het high-end model, waar het mid-end model het zou moeten doen met een MediaTek of Qualcomm processor. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook wel een Edge versie van de Galaxy S7 verwachten. De Galaxy S6 Edge bleek immers erg populair te zijn, er werd bijvoorbeeld enkel een Edge versie van de nieuwe Note in Europa uitgebracht, en het zou zonde zijn om daar dan mee te stoppen.

(bron)

Samsung Galaxy S7 aanbiedingen
100 min/sms
5 GB4G
2 jaar
Eenmalig: 0,00
30,00 p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
300 min/sms
500 MB3G
2 jaar
Eenmalig: 31,00
26,50 p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
500 min/sms
500 MB3G
2 jaar
Eenmalig: 23,00
27,00 p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones