Samsung komt met Galaxy Golden 2

SamsungSamsung presenteert binnenkort de opvolger van de Galaxy Golden. Ook de Galaxy Golden 2 is weer uitklapbaar. Het toestel heeft twee schermen en een fysiek toetsenbord.

Dat blijkt uit gegevens en foto’s die verschenen op de website van de Chinese telecomautoriteit TENAA. Hoewel de naam nog niet officieel bekend is, wordt er aangenomen dat het hier om de Galaxy Golden 2 zal gaan.

Waar de Galaxy Golden nog vooral een leuk hebbedingetje was, beschikt de Golden 2 waarschijnlijk ook over redelijke specificaties, wat het een goede middenklasser maakt.

Galaxy Golden 2

Zo beschikt het toestel over twee superamoled-schermen van elk 3,9 inch met een redelijke resolutie van 768 bij 1280 pixels. Onder de motorkap zit een 2,5 GHz-processor. Waarschijnlijk gaat het hier om de Snapdragon 801. De Galaxy Golden 2 beschikt over een werkgeheugen van 2 GB en een interne opslag van 16 GB, eventueel uitbreidbaar via microSD.

De camera op de achterzijde van het toestel heeft 16.0 megapixel. Selfies kunnen worden gemaakt met de 3.7-megapixel frontcamera. Daarnaast ondersteunt de Golden 2 nieuwe technologieën als lte.

Beschikbaarheid

Het is nog niet duidelijk waar de Galaxy Golden 2 verkocht zal gaan worden. Vooralsnog lijkt het erop dat de telefoon alleen in Zuid-Korea en China op de markt zal komen, maar anderen verwachten dat het toestel op lange termijn ook in Europa te krijgen zal zijn. Een richtprijs is ook nog niet bekend gemaakt, maar verwacht wordt dat de Golden 2, net als zijn voorganger, is weggelegd voor mensen die een behoorlijke hoeveelheid geld te spenderen hebben.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones