‘Samsung komt ook met Galaxy O3’

‘Samsung komt ook met Galaxy O3’

Samsung heeft de afgelopen tijd veel nieuwe Galaxy series smartphones aangekondigd. Daartoe behoren bijvoorbeeld de A-serie, de E-serie en de J-serie Galaxy telefoons. Naar verluidt zou Samsung ook bezig zijn met een Galaxy O-serie. Een tijdje terug verschenen hiervan al de eerste geruchten. Destijds ging het om twee verschillende modellen: de SM-G550 als modelnummer voor de Galaxy O5 en de SM-G600 als modelnummer voor de Galaxy O6.

Nieuwe Galaxy O smartphone

Nu zijn wij een nieuwe Galaxy smartphone op het oog gekomen. Via de import/export database van Zauba hebben wij het toestel met modelnummer SM-G450 (en SM-G460) gevonden. Dit zou duiden op de komst van ook een Galaxy O3. Heel gek is dat niet, gezien ook de andere bovengenoemde nieuwe series van Samsung met een 3, 5 en 7 op de markt kwamen.
Wat betreft het toestel met modelnummer SM-G450, mag het duidelijk zijn dat dit om de Galaxy O3 gaat. Waar het modelnummer SM-G460 voor dient, is niet helemaal bekend. Wellicht is dit een kleine aanpassing op de O3.

galaxy-o3

Andere naam voor smartphone

Overigens refereren we wel met Galaxy O5 en O7 naar eerder genoemde telefoons, maar dat hoeft ook nog niet helemaal de naam te worden. Er gaan namelijk ook geruchten rond dat deze toestellen de naam Galaxy Grand On en Mega On gaan heten. Wat de naam dan zal worden voor het derde toestel in de serie, is onduidelijk. Wellicht binnenkort daar meer informatie over. Net als over de specificaties, want daarvan weten we eigenlijk ook nog helemaal niks. Op de site van Zauba worden twee verschillende schermformaten toegekend aan een toestel met modelnummer SM-G450, namelijk 5,1 en 5,5 inch, maar welke het dan wordt, is niet duidelijk. Wat dat betreft zijn deze telefoons nog redelijk mysterieus.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Guido Bouwmeesters
Over de auteur: Guido Bouwmeesters

Academicus uit Eindhoven met een passie voor tech en online. Schrijft graag over tech-gerelateerde onderwerpen en is vooral thuis in het ontdekken van nieuwe benchmarks. Mag in zijn vrije tijd ook graag met eigen projecten aan de slag gaan, mits hij niet met zijn backpack over de wereld aan het rondtrekken is.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones