Samsung lanceert Rose Pink kleur Galaxy S8 Plus in Taiwan

Samsung lanceert Rose Pink kleur Galaxy S8 Plus in Taiwan

Er is een nieuwe kleur voor de Samsung Galaxy S8 Plus in aantocht. Samsung introduceert de Rose Pink kleur vooralsnog enkel in Taiwan. Of de kleurenoptie ook naar Europa, en misschien wel Nederland, komt is onduidelijk. De nieuwste toevoeging aan de S8 Plus-familie kost zo’n 50 euro meer dan de ‘normale’ beschikbare kleuren.

Samsung blijft maar doorpakken en bouwt het succes van de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 Plus uit. Ditmaal introduceert de fabrikant van onder meer elektronica en smartphones een nieuwe kleur voor de Samsung Galaxy S8 Plus. Consumenten in Taiwan kunnen spoedig een Samsung Galaxy S8 Plus in Rose Pink kleur bestellen. De nieuwste toevoeging aan de Galaxy S8 Plus familie zal slechts voor beperkte tijd te verkrijgen zijn en gaat in de verkoop vanaf 1 juli. Het toestel met roze behuizing zal enkel via de officiële website van de fabrikant verschijnen en zal niet in winkels komen te liggen.

De Pink Rose uitvoering van de grote broer van de reguliere S8 zal een hoger prijskaartje krijgen dan diens soortgenoten. Het toestel gaat rond de 900 euro kosten daar waar de ‘basis’ versie een adviesprijs van 849 euro kent.

Zelfde specificaties

Qua specificaties zal er niets aan het toestel veranderen. De verandering zit hem dus puur in de behuizing van het toestel. Samsung is al langere tijd bezig met het herpositioneren van diens telefoons in de Taiwanese markt, dus dit nieuws komt niet als een verrassing. In een eerder stadium kwamen we er immers al achter dat Samsung de verschillende kleurvarianten van diens telefoons een nieuwe naam gaat geven. Waar de Samsung Galaxy S8 Plus bij ons verschijnt onder de kleurenopties Coral Blue, Maple Gold en Orchid Grey, gaan deze in Taiwan door onder de namen Ice Lake Blue, Smoked Purple Grey en Quicksand Gold.

De reden achter deze naamswijziging is niet bekend, al zal het vast en zeker met culturele verschillen van consumenten wereldwijd te maken hebben. Of de nieuwe kleurenoptie ook naar andere delen van de wereld komt, is niet bekend gemaakt. Wij hopen echter wel op dit laatste, aangezien de kleur er verrassend fris uitziet naar onze mening.

Over de Samsung Galaxy S8 Plus

De Samsung Galaxy S8 Plus biedt alles wat je van een smartphone anno 2017 wilt en meer. Dankzij het prachtige 6.2 inch Super AMOLED-scherm met haarscherpe resolutie wordt films kijken een waar plezier. Hierbij vallen zowel de kleinste details op en worden kleuren natuurgetrouw weergeven. Dankzij de razendsnelle Exynos 8895 octa-core processor in combinatie met 4 GB aan werkgeheugen zul je daarnaast geen last hebben van trage apps op vastlopende processen. Ook maak je prachtige foto’s dankzij de 12- en 8 megapixelcamera’s. Het toestel draait op de nieuwste Android-versie en gaat lekker lang mee dankzij zijn forse accu. De Samsung Galaxy S8 Plus is zowel als los toestel als in combinatie met een abonnement te verkrijgen.

 

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones