Samsung onthult Samsung Galaxy Note 8 PyeongChang 2018

Samsung onthult Samsung Galaxy Note 8 PyeongChang 2018

Vandaag heeft Samsung de gelimiteerde Samsung Galaxy Note 8 PyeongChang 2018 Olympic Games Limited Edition gepresenteerd. Een witte versie van het krachtige dual camera vlaggenschip van de Zuid Koreaanse fabrikant.

De Samsung Galaxy Note 8 PyeongChang 2018 Olympic Games Limited Edition is helaas niet voor iedereen. Samsung heeft 4.000 van deze krachtige vlaggenschepen gemaakt voor de deelnemers aan de Olympische spelen dit jaar in PyeongChang Zuid-Korea. Met minder dan een maand voordat de Olympische spelen begint wordt het grote toestel met 6,3 inch Infinity beeldscherm alvast gepresenteerd op de website van de Zuid Koreaanse fabrikant.

Olympic-Games-Limited-Edition-Note8_main_1

Samsung Galaxy Note 8 PyeongChang 2018

De speciale editie van de Samsung Galaxy Note 8 heeft een toepasselijke witte achterkant. De achterkant van deze telefoon is versierd met gouden letters en het symbool voor de Olympische spelen. De winterse smartphone heeft natuurlijk een bijpassende S-Pen in het goud en wit gekleurd. Samsung heeft 4.000 Galaxy Note 8 PyeongChang 2018 Olympic Games Limited Edition toestellen klaar voor deelnemers en de organisatie van de Olympische spelen. Zij krijgen het toestel omdat Samsung een van de partners is van de Winterspelen. De Koreaanse fabrikant verzorgd de draadloze communicatie en computer apparatuur.

In het persbericht van de Koreaanse fabrikant zegt Younghee Lee, CMO en Executive Vice President van Samsung Electronics, dat zijn onderneming trots is om alle atleten van de PyeongChang 2018 Olympic Games een Limited Edition Galaxy Note 8 te geven. Zo blijven de atleten op één van de meest memorabele momenten van hun leven verbonden en kunnen zij dit moment vastleggen en delen.

Specificaties Samsung Galaxy Note 8

De specificaties van de speciale winter Olympische spelen Samsung Galaxy Note 8 zijn hetzelfde als de high tech specificaties van de normale versie. Het krachtige Samsung toestel heeft een groot 6,3 inch Infinity beeldscherm. Het Infinity beeldscherm is een prachtig groot en helder scherm met een resolutie van 2.960 x 1.440 pixels en een beeldverhouding van 18,5:9. Het vlaggenschip beschikt over een snelle Qualcomm Snapdragon 835 processor met wel 6 GB aan werkgeheugen. Er is 64 GB aan intern geheugen en mocht een Olympische deelnemer meer data willen opslaan, dan is er ruimte voor een microSD kaart. Aan de achterkant tref je de dual hoofdcamera bestaande uit twee optisch gestabiliseerde 12 megapixel sensoren. Het toestel behoort hiermee tot de absolute top van camera smartphones. De 8 megapixel camera boven het Infinity beeldscherm behoort tot de beste selfie camera’s van 2017.

De Samsung Galaxy Note 8 is een snelle 4G smartphone en voorzien van de laatste connectiviteit. Het toestel biedt 4 LTE Cat. 16 en kan upload snelheden van 1 Gbps aan. Naast Bluetooth 5.0 is er GPS, NFC en een USB Type-C poort. Een 3.500 mAh accu levert stroom en is razend snel weer opgeladen. Het besturingssysteem is Android 7 Nougat.

Galaxy Note 8 PyeongChang 2018 voorkant Galaxy Note 8 PyeongChang 2018 voorkant

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones