Samsung smartphones draadloos op te laden

samsungEr zijn al een aantal smartphones die een mogelijkheid hebben om draadloos opgeladen te worden. Samsung is op dit moment bezig met een nieuwe manier die mogelijk in 2014 zal worden geïntroduceerd. Deze nieuwe methode zal ervoor zorgen dat nieuwe smartphones van Samsung via zogenaamde magnetische resonantie worden opgeladen.

Deze nieuwe methode om draadloos een telefoon op te kunnen laden is al eerder getest bij de Samsung Galaxy S4 maar bevatte destijds nog teveel problemen. Op dit moment zijn er al diverse smartphones verkrijgbaar die draadloos op te laden zijn. Denk hierbij aan de Sony Xperia Z1. Deze telefoons gebruiken echter een andere techniek.

Samsung gaat gebruik maken magnetische resonantie. Opladen kan dan over een kleine afstand gebeuren en hoeft dus niet direct in verbinding te zijn met de smartphone. De overige technieken werken alleen als de smartphone in contact ligt met de oplader.

Draadloos opladen in 2014

Volgens geruchten wordt deze nieuwe manier van opladen aangekondigd ergens halverwege 2014. Dit zal dan waarschijnlijk niet mogelijk zijn op de Samsung Galaxy S5 omdat deze waarschijnlijk al in begin 2014 wordt geïntroduceerd.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones