17 oktober 2014 door in Samsung.

SamsungSamsung heeft zijn Galaxy Note 4 nog niet eens in alle landen gelanceerd, maar komt nu al wel met een kleine update voor de telefoon. Het vlaggenschip onder de phablets krijgt na de update een betere accuduur. Dat meldt smartphonefabrikant Samsung in een persbericht.

De Galaxy Note 4 is al enkele tijd  te koop in Zuid-Korea. Het toestel wordt in de rest van de wereld gelanceerd op 17 oktober. Met de firmware-update XXU1ANJ4 wordt de accuduur van de Note 4 opgekrikt. Hoeveel de verbetering precies is en of het duidelijk merkbaar zal zijn is niet precies duidelijk. Naast de verbeterde accuduur wordt ook de stabiliteit van de smartphone verbeterd.

Update

De Samsung-update is over-the-air te downloaden en heeft een grootte van 36 MB. De update kan worden geïnstalleerd door op de Note 4 naar instellingen te gaan. Vervolgens klik je op ‘Toestel-info’ en daarna op ‘Software-update’. Op die manier wordt er naar updates gezocht, en kan de juiste worden geselecteerd.

De update zal waarschijnlijk niet direct op alle toestellen beschikbaar zijn. Samsung rolt de updates meestal gefaseerd uit, en het kan dus mogelijk zijn dat deze nog niet klaarstaat voor jouw apparaat. Als je de telefoon nog niet bemachtigd hebt, is deze vanaf 17 oktober te verkrijgen voor een adviesprijs van 799 euro. Ook dan moet de update nog worden uitgevoerd wil je gebruik kunnen maken van de verbeterde accuduur.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones