‘Samsung werkt aan 7 inch grote Samsung Galaxy J...

‘Samsung werkt aan 7 inch grote Samsung Galaxy J...

Samsung werkt naar verluidt aan een gigantische smartphone. Het toestel heeft, als we de geruchten mogen geloven, een display met een beelddiagonaal van maar liefst 7 inch. Deze telefoon gaat door het leven onder de noemer Samsung Galaxy J Max.

UPDATE: de geruchten zijn amper een dag oud of Samsung heeft al de Samsung Galaxy J Max officieel gepresenteerd. Klik op de link om het toestel in volle glorie te bewonderen en de belangrijkste specificaties te bekijken.

Dat zegt althans Evan Blass alias @evleaks. De twitteraar was de eerste die een foto van deze reusachtige phablet online plaatste. Zijn naam en afmeting laten weinig aan de verbeelding over.

Samsung is niet vies van het uitbrengen van grote telefoons. Toen iedereen zes jaar geleden telefoons maakte die ruwweg tussen de 3.5 en 4 inch groot waren, kwam het Zuid-Koreaanse technologiebedrijf met de Samsung Galaxy Note op de proppen: een toestel dat een ongekend groot scherm had voor die tijd van 5.3 inch. Samsung werd voor gek uitgemaakt, maar inmiddels kijken we er niet meer van op.

Sterker nog, 5.3 inch wordt door sommigen als klein beschouwd. Er zijn legio toestellen op te noemen met grotere schermen: denk bijvoorbeeld maar een de Samsung Galaxy S7 Edge (5.5 inch), Huawei Nexus 6P (5.7 inch), Alcatel PIXI 4 (6 inch) of de Xiaomi Mi Max (6.4 inch). De Samsung Galaxy J Max spant echter de kroon: volgens de geruchten krijgt dit monsterlijk grote toestel een schermformaat van maar liefst 7 inch. Oftewel, het formaat van een kleine tablet. Zie die maar eens in je binnenzak of broekzak te passen.

Samsung Galaxy J Max

De Samsung Galaxy J-serie bestaat uit vier modellen: de J1, J3, J5 en J7. De Galaxy J1 en Galaxy J3 werden begin dit jaar op de markt gebracht door Samsung. De Galaxy J5 verscheen vorig jaar augustus al en werd in maart van dit jaar opnieuw gelanceerd door onder de kap enkele upgrades door te voeren. Begin juni zagen we de Galaxy J7 (2016) voorbijkomen. En vandaag voegde de Zuid-Koreaanse smartphonemaker een vijfde model toe aan de toch al omvangrijke Samsung Galaxy J-serie: de Samsung Galaxy J2 (2016). In hoeverre dit toestel ook daadwerkelijk naar ons land komt is nog de vraag.

Toch zou Samsung de Galaxy J-reeks nog een zesde toestel willen toevoegen: de Samsung Galaxy J Max. Informatie over de specificaties van dit beest zijn jammer genoeg nog niet bekend. Zodra we meer over dit toestel vernemen, lees je dat uiteraard hier op Telefoonabonnement.nl.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Anton Mous
Over de auteur: Anton Mous

Schrijver in hart en nieren. Na de studie politicologie en parlementaire geschiedenis volledig gericht op webredactie en online journalistiek. Schrijft over alles wat met smartphones te maken heeft, en heeft een aardige collectie merkwaardige telefoons uit de oude doos.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding