Samsung’s opvouwbare telefoon niet naar Nederland

opvouwbare-telefoon

Samsung zou bezig zijn met de ontwikkeling van een opbouwbare smartphone. Onder het modelnummer SM-G929 (met codenaam Project Valley), is deze telefoon al een paar keer in India getest, als we import/export site Zauba mogen geloven. Begin volgend jaar zou dit toestel waarschijnlijk aangekondigd gaan worden, maar komt vooralsnog niet naar Nederland toe.

Project Valley in Europa

Het ‘Project Valley’ van Samsung zou vanaf volgend jaar beschikbaar moeten zijn in een aantal Europese landen, maar Nederland hoort daar tot op heden nog niet bij. Sammobile komt met dit nieuws, wat in het verleden heeft bewezen als een betrouwbare site als het aankomt op geruchten rondom Samsung. Zij zeggen te weten dat Samsung deze opvouwbare telefoon in de volgende landen in Europa zou leveren: Duitsland, Italië, Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Polen en Frankrijk. Hoewel het goed mogelijk is dat Samsung besluit om deze telefoon ook in Nederland uit te brengen, zou hij nog niet op de lijst van Sammobile staan.

Opvouwbare telefoon

Deze nieuwe Samsung telefoon is een interessante, omdat het de eerste opvouwbare smartphone zou worden. Voordat de smartphones populair werden, waren er natuurlijk al wel van die ‘openklap-telefoons’, maar dit is nog niet eerder naar een smartphone gebracht met een touchscreen.

Heel veel meer informatie met betrekking tot de specificaties, is er van dit toestel nog niet bekend. Het modelnummer zou wel enige indicatie kunnen geven, aangezien die sterk lijkt op die van de Galaxy S6 Edge Plus (SM-G928), al hoeft dat nog niets te zeggen. Wel gaan er al langere tijd geruchten dat Samsung bij de Galaxy S7 meerdere versies aan zal kondigen. Wellicht dat dit een van die versies is, naast de normale Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge.

In januari 2016 zou de aankondiging van dit toestel plaats gaan vinden. De release zou dan in het voorjaar moeten gebeuren. Tegen die tijd zal er ook wel meer bekend gemaakt worden over een eventuele release van deze telefoon in Nederland.

(bron)

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones