11 oktober 2014 door in HTC.

htc-one-m8In de update naar Android 4.4.4 KitKat krijgt de HTC One M8 ook de selfiesoftware mee die voor de HTC Desire Eye is gebruikt. In dat pakketje software zitten apps waarmee je de selfies met de frontcamera kunt verrijken. Je kunt tegelijk een foto maken met de voor- en achtercamera. Ook leert de camera gezichten te herkennen. Het duurt nog even voor de Android-update voor iedereen beschikbaar is.

Selfies

Met de apps kun je je selfies een extra dimensie geven: zo kun je foto’s laten samensmelten of er meerdere achter elkaar maken. Ook kun je de twee camera’s tegelijk een foto laten maken.

Ook kan de camera gezichten leren herkennen. Als je een beeldgesprek houdt, kan hij er (maximaal vier) gezichten uitpikken en deze in aparte schermpjes voor het gesprek plaatsen.

HTC Desire Eye?

De HTC Desire Eye werd afgelopen donderdag aan het grote publiek getoond. De telefoon heeft aan beide zijden een 13 megapixelcamera en kun je dus met recht een selfietelefoon noemen.

Veel verschilt de Desire Eye niet van de One M8. De Desire Eye is een wat goedkopere uitvoering. Zo is de behuizing van licht polycarbonaat, in tegenstelling tot het luxe metalen frame van de HTC One M8.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones