Simyo klanten kunnen 4G aan en uitzetten

simyoKlanten van Simyo kunnen vanaf a.s. donderdag zelf kiezen of ze gebruik willen gaan maken van 4G diensten of niet. Simyo wijzigt daarmee hun mobiele internetabonnementen. Simyo geeft zijn klanten maandelijks de keuze om deze dienst aan of weer uit te zetten. Wil je gebruik maken van razendsnelle internetdiensten kan je 4G aanzetten. Je betaalt dan per maand dat je het gebruikt € 5,- extra.

4G aan en uitzetten bij Simyo

Simyo is een provider die gebruik maakt van het KPN netwerk en Sim Only abonnementen aanbiedt. Klanten van Simyo kunnen vanaf donderdag ook terecht voor 4G diensten. Hiermee kunnen ze snelheden van gemiddeld 20 Mbps bereiken. Dit is gelijk aan de snelheid van een gemiddelde ADSL verbinding. De uploadsnelheid van 4G is 10 Mbps. Dit komt neer op ongeveer 2,5 MB per seconde download en 1,25 MB per seconde upload.

Simyo vraagt € 5,- per maand aan extra kosten voor het gebruik van 4G. Als je deze kosten niet wenst te betalen kan je 4G iedere maand uitschakelen. De downloadsnelheid van normaal 3G is tot 4 keer langzamer dan die met 4G.

Landelijke dekking 4G bij Simyo

Doordat Simyo gebruik maakt van het netwerk van KPN heb je als klant van Simyo een dekking van ongeveer 80 procent in Nederland. De dekking van KPN zal dit eerste kwartaal uitbreiden naar een landelijke dekking.

Let op: Om 4G snelheden te kunnen bereiken is het niet alleen belangrijk om een abonnement te hebben die dit ondersteund. Je smartphone zal dit ook moeten ondersteunen. Op dit moment komen er steeds meer telefoons op de markt die hier gebruik van maken. Controleer vooraf of jouw smartphone geschikt is voor 4G.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones