Nieuwe beelden High End clamshell Samsung, W2018?

Nieuwe beelden High End clamshell Samsung, W2018?

Eind mei vermoedde men dat Samsung werkt aan een opvolger van de high end clamshell smartphone de W2017. De klaptelefoon is in Nederland vrijwel uit het beeld verdwenen maar in China is er markt voor. Vandaag zien we meer beeldmateriaal van de mogelijke W2018.

Bijna jaarlijks lanceert Samsung een opklapbare smartphone met high end specificaties. Na de W2017 van afgelopen jaar is de Zuid Koreaanse fabrikant bezig met de W2018. Eerder zagen we al beelden via het Chinese TENAA. De Telecom waakhond laat niet alleen beelden zien, het verklapt alle specs van de klaptelefoon. Vandaag zien we de smartphone in een promotie afbeelding via Twitterlekker Mmddj_china.

Beelden Samsung SM-G9298

We zien de high end klaptelefoon van Samsung, de SM-G9298, vandaag in een nieuw licht. De twitterlekker @mmddj_china geeft ons een nieuwe en beter blik op het toestel. Mmddj noemt het toestel de Samsung Beyond the World 8. Het kan natuurlijk een vertaling zijn van Galaxy. Een van de opvallende aspecten van het apparaat is natuurlijk het gebrek aan een 3,5 mm koptelefoon ingang. Desondanks is het toestel bijna 16 mm dik. Het vorige model kennen wij als de W2017 en het vermoeden is dat dit toestel de W2018 wordt. Het is een minimale upgrade ten opzichte van zijn voorganger. De nieuwe telefoon is uitgerust met een Snapdragon 821 processor. Naast het high end model laat TENAA ook een mid range clamshell Samsung zien, de SM-G1650. Het doet ons vermoeden dat de opklapbare smartphone in China weer aan populariteit wint.

W2018 clamshell specificaties

Volgens TENAA beschikt het toestel over high end specificaties. De W2018 of SM-G9298 heeft twee 4,2 inch Full HD AMOLED beeldschermen met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De krachtige Snapdragon 821 processor van Qualcomm is de krachtbron van de klaptelefoon. Dezelfde processor zie je ook in het Google Pixel vlaggenschip. De 2,15 GHz Quad core krijgt 4 GB aan werkgeheugen met 64 GB aan opslagcapaciteit. Er is een 12 megapixel hoofdcamera met een 2.300 mAh accu die je niet kunt verwijderen. Voor selfies is er een 5 megapixel camera en de compacte smartphone heeft ruimte voor een microSD kaart tot 256 GB.

SM-G9298 clamshell Samsung W2018.

De smartphone is volgens GSMArena bedoelt voor China en het thuis land van Samsung. Daar zien mensen nog wat in de klaptelefoon. In Europese landen is de vraag naar dit soort telefoons al enige tijd verdwenen. Het lijkt dan ook onwaarschijnlijk dat wij de high end smartphone met twee AMOLED beeldschermen gaan zien.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones