Smartpass: Betalen via je smartphone!

vodafoneVodafone heeft vandaag Smartpass aangekondigd. Dit is een mogelijkheid om rechtstreeks te betalen via je smartphone. Dit kan met behulp van een speciaal ontwikkelde sticker die je op je smartphone plakt. Dit is alleen nodig als je telefoon nog niet over NFC beschikt. Als je al een smartphone met NFC hebt kun je direct via je telefoon betalen en is een sticker overbodig. Enige voorwaarde is wel dat je een Android telefoon hebt. Vodafone start namelijk met Android smartphones.

Geen portemonnee meer nodig, betaal met je smartphone

Dé oplossing voor iedereen die zich ergert aan het moeten dragen van een portemonnee: Vodafone Smartpass! Een dienst die het mogelijk maakt om direct te betalen met je telefoon. Dit kan allemaal via het zogenaamde NFC. NFC is een verbindingstechnologie die het mogelijk maakt om met verschillende soorten apparaten te kunnen communiceren op een korte afstand. Deze techniek wordt vanaf nu ook gebruikt om betalingen te kunnen verrichten.

Ben je geen klant van Vodafone? Bestel de sticker!

Lees je dit bericht en ben je nog geen klant van Vodafone? Dan is er niets aan de hand. Je kan bij Vodafone een sticker bestellen die het mogelijk maakt om via NFC te betalen. Vervolgens download je de Smartpass app en kan je je tegoed opwaarderen en inzien wat je betalingen in het verleden zijn geweest.

Bestaande klanten van Vodafone kunnen – in geval dat ze al beschikken over een Android smartphone met NFC – gratis een speciale simkaart aanvragen. Daarmee kunnen ze gebruik maken van een app waar de Smartpass in is opgeslagen.

Meer weten over deze handige nieuwe functionaliteit van Vodafone? Check de video!:

Bekijk het laatste nieuws over Vodafone:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones