Nog snellere Zenfone 3 Deluxe met SD-823 opkomst

Nog snellere Zenfone 3 Deluxe met SD-823 opkomst

Onlangs lanceerde Asus de drie ZenFones waaronder de 6GB RAM Zenfone 3 Deluxe en phablet Zenfone 3 Ultra. Het lijkt erop echter op dat de Zenfone 3 Deluxe nog sneller zal zijn dankzij de Snapdragon 823 processor.

Er gaan geruchten dat de DeLuxe in augustus met een Snapdragon 823 processor in plaats van de geplande Snapdragon 820 verschijnt. Het toestel is daarmee een stapje voor op de huidige vlaggenschepen als de LG G5 en Samsungs Galaxy S7.

ZenFone 3 Deluxe upgrade nog voor uitbrengen

Terwijl Jonney Shih, CEO van Asus, maandag nog de “amasing” ZenFone 3 toestellen introduceerde, weet de site Manilashaker al te vertelen dat de ZenFone 3 Deluxe een upgrade krijgt naar Snapdragon 823. Men zegt dat de nieuwe variant vanaf augustus beschikbaar zal zijn in bepaalde Aziatische markten, met name de Filippijnen en India. De bronnen wisten helaas niet hoeveel de upgrade van het fonkel nieuwe toestel zal kosten. De standaard ZenFone 3 Deluxe begint bij 499 dollar.

Verschillen in de Snapdragons

Qualcomm’s nieuwe Snapdragon 823 ondersteunt tot een kloksnelheid van 3,0 GHz en het kan tot wel 8 GB werkgeheugen ondersteunen. In de wereld van 4G en over niet al te lange tijd 5G zijn de modemcapaciteiten van groot belang. Snelheden via LTE voor de nieuwe Snapdragon 823 zijn net als voor de Snapdragon 820 en je kunt maximaal met een snelheid van 600 Mbps download. Die snelheden zullen in de komende Qualcomm producten alleen maar toe nemen. Zo verwacht met dat de Snapdragon 830 die we volgend jaar verwachten een theoretisch een maximale download snelheid hebben van 980Mbps.

Een van de redenen van de upgrade kan natuurlijk zijn dat Asus beseft dat vanaf het 3e kwartaal verschillende vlaggenschepen met de nieuwe Snapdragon gelanceerd worden. Daarmee wordt de Asus direct al een stukje minder interessant. De volgende apparaten verschijnen volgens de geruchten met een Snapdragon 823 onder de behuizing: de komende OnePlus 3, Samsung Galaxy Note 7 (6) en Microsoft’s Surface Phone.

Wij houden je op de hoogte van alle nieuwe smartphone ontwikkelingen.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Gerucht:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones