Software-update voor LG G3

LG rolt momenteel een software-update uit voor de LG G3. Daarmee moeten de batterijduur en de snelheid van het userinterface verbeterd worden. Dat schrijft Digipassion. Er zouden al klachten zijn sinds de LG G3 op de markt verscheen. Het is nog niet bekend of de update ook in Nederland wordt uitgebracht.

Uithoudingsvermogen

Opmerkelijk is dat de update gebaseerd is op Android 4.4.2 KitKat, terwijl andere apparaten al op Android 4.4.4 draaien. Daaruit wordt wel duidelijk dat het puur om een verbetering gaat. De update zelf is 174 MB groot.

Wat betreft uithoudingsvermogen scoort de LG G3 niet eens zo slecht. Toch weet het toestel haar voorganger, de LG G2, daarin niet te evenaren. De update wordt nu uitgerold in een aantal Aziatische en Europese landen uitgerold. Het is nog niet bekend of Nederland daartoe behoort.

Update naar 5.0 Lollipop

Afgelopen week werd bekend dat LG de Nederlandse en Belgische LG G3-eigenaren belooft dat er nog voor eind dit jaar een update komt naar Android 5.0 Lollipop. Daarover zal de fabrikant later nog een verklaring geven. Dan zal duidelijk worden wat de update nog meer omvat.

Wel is duidelijk dat de Nexus 6 en 9 het eerst aan de beurt zijn voor de grote update. De Android-update zelf brengt Google begin november uit.

Best Advanced Smartphone

LG G3

Eerder dit jaar schreven we dat de LG G3 is verkozen tot Best Advanced Smartphone van 2014. Dit vanwege de smalle rand van het grote scherm en de indrukwekkende camera.

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones