Sony brengt opzet camera uit

sonylogoMaak van je smartphone een ware camera! Sony schijnt bezig te zijn met de ontwikkeling van een opzet camera die van je smartphone een professionele camera met zoomlens maakt. Het is niet alleen een zoomlens, maar de opzet camera beschikt ook over andere functies.

Opzet camera van Sony

Het is nog niet zeker of het hier om een gerucht gaat of dat het ook echt op de markt wordt gebracht, maar het klinkt interessant. De opzetcamera zou niet alleen beschikken over een zoomlens, maar o.a. ook over een camerasensor, fotoprocessor, ondersteuning van een SD-kaart en WiFi en NFC verbinding.

Geschikt voor alle smartphones

De opzetcamera moet gemakkelijk te bevestigen zijn en via magneten vastgeklikt kunnen worden. De verbinding tussen de camera en smartphone is draadloos. De camera van Sony is niet alleen geschikt voor Sony Xperia, maar past op iedere type smartphone met het besturingssysteem Android en iOS.

Verschillende versies

De opzet camera van Sony zou in twee verschillende versies op de markt worden gebracht. Een uitvoering met een 20,2 megapixels camera en een versie met een 18 megapixels camera. De tweede beschikt over een 10 x optische zoom. Deze is te vergelijken met de camera van de nieuwe Samsung Galaxy S4 Zoom met als voordeel dat de lens niet vast zit aan het toestel.

sony-opzet-camera

Bekijk het laatste nieuws over Sony:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 8 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones