Sony Kugo verschenen bij FCC misschien wel de F833X

Sony xperia

Onze collega´s van PhoneArena hebben een nieuwe Sony smartphone gespot via de site van de Federal Communications Commission (FCC). Het nog onaangekondigde Sony toestel heeft codenaam ‘Kugo’ en nummer 14784Z. Het kan een nieuwe Xperia vlaggenschip zijn. Men verwacht namelijk dat Sony op 1 september een nieuw toestel aankondigt tijdens de IFA Berlin 2016 vanaf 1 september.

Sony Kugo

Overheidsinstantie FCC heeft de Bluetooth en WiFi van de nieuwe Sony Kugo goedgekeurd. Bij alle testen worden ook verschillende documenten gepubliceerd. Hieruit kun je vaak meer details halen van de toekomstige smartphone. Zo weten we nu dat het toestel onder de werknaam Kugo 14784Z bekend is bij Sony. We weten nu ook dat er een 2.700 mAh batterij in zit die niet eenvoudig is te vervangen. Meer is er helaas niet bekend, dat komt waarschijnlijk doordat het FCC nog voor enkele maanden een geheimhouding heeft van foto’s en belangrijke documentatie. Het is mogelijk dat deze Kugo in feite de eerder gelekte Sony F8331 is.

Sony Kugo Fcc

Sony Kugo waarschijnlijk met nieuwe look

Enige tijd geleden zagen we al foto’s van een gelekt Sony Xperia model. Dit nieuwe toestel heeft het rechthoekige design dat wij van Sony kennen, maar de camera opstelling en voorkant zijn toch behoorlijk veranderd. Het toestel volgt de Xperia X Performance op, een snelle smartphone die pas net in de winkels ligt. Het ontwerp van de Kugo heeft ook iets weg van de Xperia X Performance. De F8331 kan wel eens de eerste Sony zijn met een USB C-type poort.

Sony Kugo

Verwachte specificaties Sony Xperia F8331

Het toestel krijgt naar verwachting een Full-HD beeldscherm en de rekenkracht komt voort uit een Snapdragon 820 processor van Qualcomm. Het toestel krijgt 4GB werkgeheugen en waarschijnlijk 32 GB opslag. De frontcamera is waarschijnlijk een 12-megapixel camera en achterop verwachten we een 20-megapixel camera. Je kunt waarschijnlijk nog mooiere foto’s maken met het toestel. Want films kun je met de nieuwe Sony zelfs met de frontcamera filmen in 4K beeldkwaliteit.

Sony Kugo

Sony Xperia F8331 Beschikbaarheid

Aan de vooravond van de populaire elektronica beurs in Berlijn, IFA 2016, heeft Sony een persconferentie in de planning. We verwachten dat het Japanse bedrijf op 1 september zijn nieuwste high-end toestel zal presenteren. Er is een grote kans dat wij in Berlijn kennis gaan maken met de F8331/F833X. Voordat het zover is zullen we nog wel een lek of drie van het toestel kunnen verwelkomen.

Bekijk het laatste nieuws over Sony:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones