6 mei 2015 door in Sony.

Fabrikant Sony heeft een nieuwe smartphone gepresenteerd: de Sony Xperia C4. Deze is vanaf juni verkrijgbaar op de Nederlandse smartphonemarkt. Het toestel is een prima middenklasser en heeft een adviesprijs van 349 euro meegekregen.

Specificaties

De Xperia C4 is 7,9 millimeter dun. Het toestel heeft een 5,5 inch scherm met een Full HD-resolutie van 1920 bij 1080 pixels. De behuizing zou krasbestendig zijn.

Onder de motorkap draait een 64-bits Mediatek-processor met acht kernen en een maximale kloksnelheid van 1,7GHz. Het toestel kan flink wat aan dus. De processor heeft 2 gigabyte werkgeheugen tot zijn beschikking. De grootte van het intern geheugen en eventuele uitbreidbaarheid met microSD is niet bekend.

Xperia-C4-AR-Mask

Het toestel heeft een 13-megapixelcamera met een 25 millimeter groothoeklens en een 5-megapixel frontcamera met (aan beide zijden) een flitser en HDR. Daarnaast zijn er extra functionaliteiten voor de camera toegevoegd zoals Style Portrait en Ar Mask. Daaruit blijkt dat Sony nog steeds inzet op foto’s, met name de selfies – ook zeker terug te zien in de persfoto’s. Het geheel wordt gevoed door een 2600 mAh-accu. Ook ondersteunt het toestel 4G.

De afmetingen van het best grote toestel zijn 150 bij 77 bij 7,9 millimeter en in totaal weegt hij 147 gram. De Xperia C4 is dus vanaf juni verkrijgbaar voor een adviesprijs van 349 euro. Daarbij is de telefoon verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en mintgroen.

Xperia C4

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones