Sony Xperia L3 zonder cameraheuvel met camera-gat

Sony Xperia L3 zonder cameraheuvel met camera-gat

Het nieuwe budget toestel van Sony wordt de Sony Xperia L3. Vandaag leren we het toestel al wat beter kennen. Het bijzondere van dit voordelige smartphone is dat de telefoon geen cameraheuvel krijgt, maar een camera-gat.

Twitterlekker OnLeaks presenteert vandaag de Sony Xperia L3. Het aankomende budget toestel van Sony heeft een opvallend modern ontwerp en een dual hoofdcamera. In tegenstelling tot veel andere telefoons zijn de camera’s niet in een cameraheuvel verwerkt maar in een camera-gat. Het tegenovergestelde dus van de flinke cameraheuvel achterop de Nokia 7 Plus.

Sony Xperia L3

Vroege blik op de Sony Xperia L3

OnLeaks geeft ons vandaag een vroege blik op de aankomende budget telefoon van Sony. De Sony Xperia L3 krijgt volgens de lekker een dual camera die in de behuizing ligt. In plaats van een cameraheuvel krijgt de voordelige telefoon een camera-gat. Het voordeel van de camera’s die in de behuizing vallen is dat je telefoon eenvoudig op zijn achterkant kan neerleggen. Daarnaast zijn de camera lenzen hierdoor beter beschermd.

De renders van de Sony Xperia L3 zijn gemaakt op basis van de laatste lekken. Het toestel heeft een groot beeldscherm met slanke randen daar omheen. Boven het beeldscherm tref je de selfie camera. De achterkant van de voordelige L3 heeft een strak ontwerp met dual hoofdcamera’s en LED flitser. De vingerafdrukscanner is verwerkt in het frame. De opvolger van de Sony Xperia L2 belooft een aantrekkelijke smartphone te worden.

Sony Xperia L3

Specificaties Sony Xperia L3

De hardware voor de Sony Xperia L3 is nog onbekend. We verwachten natuurlijk een upgrade ten opzichte van de Xperia L2. Dit voordelige toestel koop je nu vanaf 139 euro. Het toestel heeft een flink 5,5 inch beeldscherm en zuinige 1,5 GHz MediaTek processor. Sony levert daarbij 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB opslagruimte. De telefoon heeft een 13 megapixel hoofdcamera met 8 megapixel selfie camera.

Voor de Sony Xperia L3 verwachten we betere specificaties. Denk aan de laatste MediaTek Helio processor of een Snapdragon uit de 400 lijn. Je mag gerust rekenen op 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB opslagruimte.

Het is onduidelijk wanneer Sony de Sony Xperia L3 presenteert, maar lang kan dat niet meer duren.
Bron: OnLeaks

Bekijk het laatste nieuws over Sony:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones