22 augustus 2014 door in Sony.

SonySony komt deze herfst nog met een waterdichte variant van de Sony Xperia M2. Deze telefoon zou de Sony Xperia M2 Aqua moeten gaan heten en een waterdichte buitenkant moeten krijgen. Dat kondigt Sony Mobile aan in een persbericht. Het toestel wordt alleen geleverd bij de provider Vodafone en zal een prijs hebben van ongeveer 250 euro.

De telefoon zal zowel in het wit als in het zwart beschikbaar komen. Sony Mobile zegt dat de Xperia M2 Aque het ‘hoogste niveau van waterdichtheid kent in het middensegment van smartphones’. Geen enkele andere midrange telefoon zou volgens het bedrijf een dergelijke waterdichtheid hebben, en Sony loopt dan ook voorop in deze techniek.

Qua specificaties lijkt de telefoon in bijna alles op de Xperia M2, die in april van dit jaar gelanceerd werd. Het enige opvallende verschil is dat de M2 Aqua iets groter is dan zijn broertje. Het toestel heeft namelijk een scherm van 4,8 inch met een resolutie van 960 bij 540 pixels. Daarnaast draait de M2 Aqua op een quadcore processor met een kloksnelheid van 1,2 GHz. Het toestel beschikt over 1 GB werkgeheugen, en heeft een camera waarmee foto’s kunnen worden gemaakt van 8.0 megapixel.

Het toestel is ook geschikt voor het maken van foto’s onder water. Ook kunnen er op die manier video’s worden opgenomen in 1080p en dus van een zeer goede kwaliteit. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van internet via 4G, en beschikt het toestel ook over nfc-technologie.

Sony Xperia M2 Aqua

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones