21 februari 2016 door in HTC en Sony.

Een nieuw onaangekondigde Sony smartphone, volgens de geruchten met de naam naar Xperia PP10, is voorafgaand aan het Mobile World Congress (MWC 2016) gelekt. Het lek komt vanuit een doorgaans betrouwbare tipgever, die een foto van de nieuwe smartphone heeft gedeeld op Twitter.

Xperia PP10 nieuwe vlaggenschip Sony?

Een korte blik op het apparaat onthult een strak design en de knoppen staan op vergelijkbaar plaatsen met de Xperia Z5. Het is niet duidelijk of het toestel onder de codenaam ‘Xperia PP10′ bestaat of dat dit de daadwerkelijke naam is. Tot op heden is er helaas ook niets bekent over de specificaties van het toestel. Men verwacht niet dat het toestel onthuld wordt tijdens het MWC 2016 aangezien Sony er vaak voor kiest geen smartphone te onthullen maar het MWC vaker te gebruiken voor haar Tablet divisie.

Sony heeft met een teaser al duidelijk gemaakt, door een ‘ingewikkelde’ optelsom, dat het wel degelijk aanwezig is tijdens het MWC evenement. 22 februari om half 9 presenteert Sony haar nieuws. Zonder ook maar enige hint te geven over wat het zal worden. We zullen het morgen te weten komen.

HTC komt niet met lege handen op het MWC 2016

Eerder deze week werd bekend dat de One M10, het toekomstige vlaggenschip van HTC, niet geïntroduceerd zou worden op het Mobile World Congress. Dat gebeurt later dit jaar tijdens een evenement van HTC zelf. Toch wil HTC haar fans op het MWC niet teleurstellen. Want ook de nieuwe Virtual Reality set, HTC Vive, zal later dit jaar worden onthuld. Het is dan ook niet vreemd dat deze week foto’s van een mid-range toestel lekte. HTC zal het toestel waarschijnlijk de naam HTC A16 meegeven.

Net als vele telefoon onthullingen werd de HTC A16 ook door een betrouwbare Twitter-bron getoond. Het design laat enkele wijzigingen met de eerdere HTC’s zien. Zo heeft de A16 een totaal ander ontwerp voor het boxen roostertje. De specificaties ontbreken nog maar het duurt nu niet lang meer voordat deze bekend zijn.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones