Sony Xperia XA1, Xperia XA1 Ultra en L1 ontvangen update

Sony Xperia XA1, Xperia XA1 Ultra en L1 ontvangen update

Bezitter van een Sony Xperia XA1, Xperia XA1 Ultra of Xperia L1? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er is namelijk een update voor jouw toestel onderweg waarin het veiligheidsniveau wordt bijgewerkt naar de laatste standaarden. Er verandert verder niets aan de Android-versie die momenteel op je Xperia draait. Lees er alles over in dit artikel.

De Sony Xperia XA1, Xperia XA1 Ultra en Xperia L1 staan op het punt om een nieuwe update te ontvangen. Dat meldt het doorgaans betrouwbare platform XperiaBlog. Deze website houdt zich bezig met het verslaan van nieuws rondom Sony toestellen en is veelal als eerste op de hoogte van nieuwtjes. De update van vandaag werkt de veiligheid van jouw toestel bij naar de laatste standaarden. Google, de eigenaar van het Android besturingssysteem waarop de toestellen draaien, werkt hierbij altijd samen met de fabrikant. In dit geval dus Sony. Samen zorgen zij ervoor dat je telefoon zodoende wordt beschermd tegen kwaadwillenden.

Nieuwe update onderweg

De Sony Xperia XA1 wordt hierbij bijgewerkt naar build nummer 40.0.A.6.121, de Ultra-variant naar 42.0.A.4.89 en de L1 naar 43.0.A.5.72. Zoals gezegd wordt enkel de veiligheid verbeterd. Er veranderd verder niets aan de huidige Android-versie die op je toestel draait. Je merkt daarom ook geen veranderingen na het updaten. De updates rollen OTA uit. Dit houdt in dat je vanzelf een melding krijgt wanneer de update voor je toestel klaar staat. Zorg er tegen die tijd in ieder geval voor dat je verbonden bent met een Wi-Fi netwerk. Ook is het aan te raden om met een volle accu aan de update te beginnen. Updaten is immers energie intensief. Tot slot raden we aan een grondige back-up te maken van je persoonlijke gegevens, mocht er onverhoopt iets misgaan.

Over de Sony Xperia XA1

De Sony Xperia XA1 is een betrouwbare middenklasser. Het toestel beschikt over een compact 5.0 inch beeldscherm met HD-resolutie. De behuizing is hierbij stevig en voelt betrouwbaar aan. Bovendien is het toestel voorzien van Corning Gorilla Glass en 9H glas waardoor hij absoluut tegen een stootje kan. Onder de motorkap beschikt de Sony Xperia XA1 verder over betrouwbare specificaties. Hij wordt immers aangedreven door een octa-core processor. Deze chipset wordt bijgestaan door 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB opslag. Sony kenmerkt zich altijd door het leveren van excellente camera’s. De Xperia XA1 past hierbij zeker in het rijtje met zijn 23 megapixel hoofdcamera.

Sony Xperia XA1l

De Sony Xperia XA1 is beschikbaar in diverse kleuren en biedt genoeg waar voor zijn geld. Wel is de concurrentie in het middenklasse segment groot en is de Motorola Moto G5 bijvoorbeeld ook een interessante optie.

Bekijk het laatste nieuws over Sony:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones