Heeft Sony meer dan de Xperia XR in petto tijdens IFA?

Sony schijnt te werken aan een nieuwe Xperia lijn met code naam Kugo. Wij zijn al één van de toekomstige Sony smartphones tegen gekomen. Nu verschijnen twee nieuwe toestellen voor verificatie bij de Federal Communications Commission (FCC). De Amerikaanse TENAA test de apparaten voordat ze verkocht mogen worden in Amerika. Lanceert het Japanse bedrijf een geheel nieuwe Xperia lijn tijdens IFA 2016?

Sony is aanwezig op de gigantische elektronica beurs in Berlijn, de IFA 2016. Het bedrijf zal daar een groot aantal nieuwe producten introduceren. Zoals de uitnodiging van het bedrijf al suggereert zal het niet alleen smartphones lanceren. Met de bekendmaking van twee nieuwe telefoons zo kort voor de IFA 2016 is het natuurlijk de vraag of de Xperia Kugo lijn daar gelanceerd wordt.

Sony IFA 2016

Twee onbekende Sony Xperia modellen

Motog3 ontdekte dat er twee nieuwe Sony smartphones door de FCC zijn gecertificeerd. De toestellen was men nog niet eerder tegen gekomen. Ze hebben de FCC codes PY7-29752M en PY7-93041M en kunnen wel eens deel uit maken van de nieuwe Xperia lijn, Kugo.

Aangezien fabrikanten een ruime periode krijgen waarop de cruciale gegevens niet worden vrijgegeven, weten we op dit moment nog niets over de beide toestellen. Voor de keuring krijgt de FCC niet alleen allerlei testen rapporten, maar ook foto’s van de binnenkant en buitenkant van de toestellen.

Beschikbare toestel info

De rapporten geven wel de connectiviteit gegevens van beide modellen. Ze ondersteunen GSM/WCDMA/LTE, Bluetooth DTS/UNII a/b/g/n/ac (2.4 and 5 GHz) en NFC. Vanuit die gegevens kunnen we niet veel opmaken behalve dat het niet om een instap model gaat.

Sony is aanwezig tijdens IFA 2016

Eerder wisten we de benchmark gegevens van de Sony F833x te bemachtigen. Het toestel zal vergelijkbare specificaties krijgen als de Sony Xperia Performance. Een snelle Snapdragon 820 geeft de smartphone snelheid samen met 4 GB aan werkgeheugen en 32 GB opslag. Zoals we van Sony gewend zijn blinkt het toestel uit in cameraprestaties. Een 12-megapixel camera maakt de selfies en een 20-megapixel camera vinden we achterop.

We houden je op de hoogte van alle Sony telefoons die wij tegen komen tijdens IFA 2016 in Berlijn.

Bron: FCC

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones