Sony Xperia XZ1 duikt op in officiële productafbeeldingen

Sony Xperia XZ1 duikt op in officiële productafbeeldingen

De Sony Xperia XZ1 is te zien in nieuwe, gelekte officiële persafbeeldingen. De afbeeldingen laten niet veel nieuws zien maar onthullen wel een tot nog toe onbekende kleur: roze.

Je zou bijna vergeten dat er naast de Samsung Galaxy Note 8 ook nog andere telefoons aan zitten te komen. De afgelopen weken en zelfs maanden ging het vrijwel alleen over deze nieuwe Samsung phablet. Het hoge woord is er inmiddels uit en gisteren zag het toestel officieel het levenslicht. Tussen al dit nieuwsgeweld proberen ook andere fabrikanten de spotlights op hun telefoons te krijgen. Een van deze fabrikanten is Sony. Sony brengt dit najaar namelijk eveneens een nieuwe collectie op de markt bestaande uit waarschijnlijk drie toestellen. Deze collectie bestaat uit de Sony Xperia XZ1, Sony Xperia X1 en Sony Xperia XZ1 Compact. De toestellen zijn de afgelopen weken al diverse malen opgedoken in verschillende benchmark testen en gelekte afbeeldingen.

Gespot door Roland Quandt

Vandaag zien we de Sony Xperia XZ1 opduiken in officiële persafbeeldingen. De toestellen waren kort te zien op de officiële website van Amazon. Kort hierop werden ze gespot door de Duitse journalist Roland Quandt. Voor degenen die niet weten wie Quandt is: hij onderhoudt nauwe contacten met personen werkzaam binnen de telefoonindustrie en is zodoende vaak als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Zo heeft hij al diverse malen op juiste wijze nieuwe telefoons onthuld, nog voor de officiële presentaties. Zodoende heeft hij een gigantisch publiek opgebouwd op bijvoorbeeld Twitter. Zodra Quandt daarom iets post, begint er als het ware een hetze op de sociale media platformen. Kort nadat Quandt zijn tweet plaatste werden de afbeeldingen derhalve ook direct verwijderd.

Nieuwe kleur: roze

Gelukkig zijn onze collega’s van XperiaBlog pro-actief geweest en hebben zij de afbeeldingen opgeslagen. Helaas voor ons zijn er echter geen grote verrassingen aanwezig. Alles wat we op de afbeeldingen hieronder zien, hebben we al eerder gezien in gelekte afbeeldingen. Desondanks is het fijn om je vermoedens bevestigd te zien worden. Wel zien we dat Sony de Xperia XZ1 in een nieuwe, tot nog toe onbekende, kleur gaat uitgeven: roze. Het design van de Sony Xperia XZ1 lijkt hierin sterk op dat van de Sony Xperia XZ Premium. Deze laatste is momenteel hét vlaggenschip van de Japanse fabrikant. Naar verluidt wordt de Sony Xperia XZ1 aangekondigd tijdens de IFA-beurs te Berlijn. Deze bijeenkomst start over minder dan een week in de Duitse hoofdstad.

Bekijk het laatste nieuws over Sony:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones