De Sony Xperia Z4 komt niet alleen

Sony Xperia Z3 CompactGoed, één jaarlijks vlaggenschip voor Sony in plaats van twee halfjaarlijkse toptoestellen. En dat moet volgend jaar de Xperia Z4 worden. Maarrr..  surprise: wat betreft AndroidOrigin komen de Z4 Compact en Z4 Ultra ook om het hoekje kijken. De Sony Xperia Z4 en zijn broertjes worden waarschijnlijk samen met de Xperia Z4 tablet in maart 2015 gepresenteerd.  

Compact & Ultra

De Z4 Compact heeft hetzelfde schermformaat als de Z4 (4,6 inch), maar daarmee een hogere resolutie (full HD): 1920×1080 pixels. De Z4 Ultra zal een flinke telefoon worden. Hij krijgt hetzelfde schermformaat mee als de originele Xperia Z Ultra. Het scherm heeft waarschijnlijk een qHD-resolutie van 2560×1440 pixels.

Xperia Z4

Over de Xperia Z4 is nog niet veel bekend. Als we de geruchten aannemen krijgt het toestel een 5,5 inch scherm met een qHD-scherm van 2560×1440 pixels. Verder zou de Z4 draaien op een Snapdragon 64-bit processor met acht cores en een kloksnelheid van maar liefst 2,8 GHz. Er zou 4 GB werkgeheugen zijn en een intern geheugen van 32 GB. En de camera, ja, de camera.. 20,7 megapixels!

Met bovenstaande specificaties kun je erop rekenen dat deze premium telefoon niet de laagste prijs meekrijgt.

Xperia Z4 Tablet

Behalve deze drie telefoons zal ook de Xperia Z4 tablet worden gepresenteerd. Deze heeft waarschijnlijk een schermformaat van 10,1 inch en een qHD-resolutie van 3840×2160 pixels. Ook wordt er een nette camera in gezet met 13 megapixels. De frontcamera krijgt er 8.

Bijstaande foto is overigens van de Xperia Z3 Compact.

 

Bekijk het laatste nieuws over Sony:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones