11 december 2014 door in Sony.

Sony xperia z4 leakUit een nieuw lek waarin de Sony Xperia Z4 naar voren komt, lijkt het erop dat Sony’s nieuwe paradepaardje een scherm krijgt van 5,2 inch. Dat is minder dan de 5,5 inch die we verwachtten. Het is nog niet bekend welke schermresolutie het toestel meekrijgt. Het lek lijkt achter Sony’s eigen muren vandaan te komen. De foto’s zijn niet geweldig, maar inmiddels lijkt meer duidelijkheid te zijn over de processor, het geheugen en het besturingssysteem.

Specificaties

Volgens de bron komt er in de Xperia Z4 een Snapdragon 805-processor die 2,7 GHz klokt en ondersteund wordt door 3 GB aan RAM-geheugen. Het nieuwe vlaggenschip zal draaien op het nieuwste besturingssysteem van Android, 5.0 Lollipop.

De bron praat over een schermgrootte van 5,5 inch met 1080 pixels. Er zijn nog veel geruchten over de schermgrootte. Zo gokt de een QHD-scherm van 5,4 inch, de ander Full HD-scherm van 5,2 inch en volgden wijzelf het bericht over het 5,5 inch-paneel. Nog een krappe vier weken geduld dus.

Z4 en Z4 Ultra

Het is vrijwel zeker dat de telefoon op 6 januari wordt aangekondigd, tijdens het CES in Las Vegas. De verwachtingen zijn in ieder geval hoog.

Eerder schreven we dat de Xperia Z4 niet alleen komt: hij neemt z’n broertje mee. De Z4 Ultra zou een groter scherm hebben en een flink betere camera. De behuizing zou maar 5,7 millimeter dik zijn. Ook brengt fabrikant Sony¬†waarschijnlijk geen¬†andere high-end smartphones uit in 2015.

Bron

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones