Sony Xperia Z5 persfoto’s online, 23 MP camera?

Xperia-Z5-Press_2-640x451

Sony liet eerder deze week doorschemeren dat het een smartphone op de markt zou brengen met een betere/grotere focus. Dit is waarschijnlijk één van de vele teaser voor de aankomende Xperia Z5, die op 2 september bij de IFA beurs in Berlijn aangekondigd gaat worden. Naast de Xperia Z5 zou er wellicht ook ruimte zijn voor een Xperia Z5 Compact en een Xperia Z5 Premium.

Xperia-Z5-Press_3-640x451

Nu zijn er echter al vermeende persfoto’s van de Xperia Z5 opgedoken. Volgens XperiaBlog had Sony deze voor een (hele) korte tijd op een social media kanaal laten verschijnen, maar lang genoeg om deze foto’s op te slaan.

Sony Xperia Z5 met 23 MP camera

Eerder geruchten gingen ervan uit dat Sony zijn nieuwe vlaggenschip weer met een 20,7 megapixel camera uit zou brengen. De foto’s die vandaag zijn verschenen, die vertellen ons echter wat anders. Hier kan je namelijk naast de camera zien dat het om een 23 megapixel camera gaat. Eindelijk weer eens wat anders van Sony, die het aantal megapixels dus nog wat verder opschroeft. Van de camera wordt ook verwacht dat hij over het snelle autofocus systeem beschikt, die Sony bij de Xperia M5 introduceerde.

Xperia-Z5-Press_1-640x451

Andere specificaties van de Sony Xperia Z5 zijn nog niet zo erg bekend als de cameraresolutie nu zou zijn. Volgens de geruchten gaat de Xperia Z5 een 5,2 inch scherm krijgen, met een Full HD resolutie óf een QHD resolutie (dus 1080 x 1920 pixels of 1440 x 2560 pixels). Verder zou de Snapdragon 810 processor voor de rekenkracht zorgen, en maakt 4 GB RAM het plaatje compleet. Daarnaast zou de Xperia Z5 natuurlijk stof- en waterdicht zijn, zoals we ondertussen wel van Sony gewend zijn. Sony zou het toestel in drie verschillende kleuren uitbrengen, waaronder turquoise. Over een korte tijd zal er meer bekend zijn, aangezien er verwacht wordt dat Sony de Xperia Z5 op 2 september al gaat aankondigen.

Bekijk het laatste nieuws over Sony:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones