12 juli 2013 door in Sony.

1De nieuwe Sony Xperia ZR is sinds vandaag verkrijgbaar in Nederland. Ditmaal gaat het om een nieuwe smartphone van Sony waarmee ze wederom de concurrentie van Apple en Samsung aan willen gaan. De Sony Xperia ZR is het kleinere broertje van de Xperia Z en is ook waterdicht.

Specificaties van de Sony Xperia ZR

De Sony Xperia ZR is kleiner dan de Xperia Z. Het toestel heeft een 4.6 inch touchscreen scherm in tegenstelling tot de 5 inch van de Xperia Z. De HD-resolutie gelijk aan die van zijn voorganger. Daarnaast draait de Xperia ZR op een quad core processor en heeft hij een uitstekende 13 megapixels camera. De Sony Xperia ZR richt zicht voornamelijk op het fotograferen onder water. De cameraknop is bijvoorbeeld ook onder water te gebruiken. Als besturingssysteem heeft Sony voor de nieuwste versie van Android gekozen. Het werkt op Android Jelly Bean. De Xperia ZR is in de kleuren zwart en wit verkrijgbaar en is los te koop vanaf € 499,-. In combinatie met een abonnement is dit echter gratis.

plaatje

Camera van de Sony Xperia ZR

In tegenstelling tot de Sony Xperia Z is de cameraknop onder water te gebruiken en kunnen er in het water dus foto’s gemaakt worden. Dit kon met de nieuwste vlaggenschip van Sony niet. Een touchscreen display is niet te gebruiken onder water.

Wil je meer informatie over de Sony Xperia telefoons?
Op Telefoonabonnement.nl vergelijk je alle Sony Xperia aanbiedingen.

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones