Speciale editie Samsung Galaxy S8 te koop in China

Speciale editie Samsung Galaxy S8 te koop in China

Er komt een speciale pirateneditie van de Samsung Galaxy S8 op de markt. Speciaal voor alle liefhebbers van de Pirates of the Carribean franchise is daar nu eindelijk een bijpassende telefoon. Enige nadeel is dat de speciale editie vooralsnog enkel in China op de markt zal verschijnen. Samsung staat bekend om zijn speciale edities van diens paradepaardjes. Onlangs bracht de Zuid-Koreaanse fabrikant bijvoorbeeld nog een speciale Iron Man editie van de Galaxy S8 op de markt. De Samsung Galaxy S8 Pirates of the Carribean gaat omgerekend zo’n 784 euro kosten.

Schip ahoy!

De Samsung Galaxy S8 en de iets grotere Samsung Galaxy S8 Plus zijn nu sinds enkele maanden te verkrijgen en ze verkopen als warme broodjes! In een eerder bericht liet Samsung al doorschemeren dat de nieuwe paradepaardjes maar liefst twee keer zo snel verkopen als diens voorgangers, de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge. Om de verkoop nog wat te stimuleren brengt de fabrikant uit Zuid-Korea een wel heel speciale editie van diens vlaggenschip op de markt. De nieuwe special edition is namelijk compleet in Pirates of the Carribean stijl. Ben jij groot fan van Johnny Depp ofwel diens alter-ego Jack Sparrow? Helaas, vooralsnog komt de speciale editie enkel in China op de markt. De speciale editie volgt op een eerdere andere gepersonaliseerde uitvoering van de Galaxy S8 die als thema de populaire Iron Man film heeft.

Wat zit erbij?

Aan het toestel is qua specificaties niets veranderd. Qua prestaties is het toestel dus niet beter dan zijn reguliere evenknie. Wel wordt de speciale pirateneditie gepresenteerd in een unieke doos met bijpassende gouden ring. Je waant je direct als een echte piraat die zijn schatkist gevonden heeft zodra je de doos openmaakt. In de doos bevindt zich naast een reguliere verpakking, een telefoonhouder en een beschermhoes. Allen natuurlijk compleet gehuld in piratenstijl. Aan de software is eveneens niet gewijzigd. Wel wordt de Pirates of the Carribean editie standaard geleverd met een bijpassende wallpaper die de hoofdpersoon uit de film Dead Men Tell No Tales toont. De box kost omgerekend zo’n 784 euro en is vooralsnog enkel in China verkrijgbaar. Dit is zo’n 50 euro duurder dan de reguliere editie van de Samsung Galaxy S8.

 

 

 

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones