23 augustus 2014 door in Samsung.

SamsungSamsung bracht onlangs de Samsung Galaxy Mega uit, een telefoon die het midden houdt tussen een smartphone en een tablet, en daarom een zogenaamde phablet wordt genoemd. Zijn opvolger, de Galaxy Mega 2, lijkt nu ook al bijna af te zijn. De specificaties van deze phablet zijn uitgelekt, en ook enkele foto’s liggen al op straat.

Specificaties

De website GSM heeft de beelden in handen. Uit de foto die de website publiceerde blijkt dat de Samsung Galaxy Mega 2 een TFT-scherm krijgt van maar liefst 6 inch met een verwachte resolutie van 720p. Daarnaast zou het toestel worden uitgerust met een quadcore processor met een snelheid van 1,5 GHz. De Galaxy Mega 2 beschikt over een interne opslag van 16 GB en een werkgeheugen van 1,5 GB.

De phablet krijgt daarnaast ook nog twee camera’s. De camera op de achterzijde maakt foto’s van 8.0 megapixel, en op de voorkant kunnen selfies worden gemaakt van 2.1 megapixel. De batterij is gemiddeld met 2800 mAh.

Het is niet zeker of deze informatie de juiste is. Eerder waren er al specificaties gelekt waaruit zou blijken dat de Samsung Galaxy Mega 2 onder andere 2 GB RAM zou krijgen. Ook andere specs komen niet één op één overeen. Toch lijkt het erop dat de Mega 2 in hoofdlijnen er zo uit zal gaan zien.

Het is nog niet bekend wanneer de Samsung Galaxy Mega 2 officieel wordt aangekondigd en wanneer deze phablet op de markt zal komen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones