Specificaties gelekt mid-range Motorola One Power

Specificaties gelekt mid-range Motorola One Power

Motorola staat op het punt om de tweede Motorola smartphone met Android One te lanceren. De aankomende Motorola One Power is een krachtige mid-range smartphone met een forse accu. Enkele weken geleden lekte de eerste beelden van dit toestel en dit weekend zien we de specificaties.

Met de Motorola One Power wijkt Motorola voor het eerst af van de Moto lijn. De Motorola Moto telefoon lijn is herkenbaar aan toestellen met afgeronde behuizing en flinke camera heuvel. De nieuwe Motorola One Power heeft een modern ontwerp met groot 6,2 inch beeldscherm dat vrijwel de volledige voorkant inneemt. Het beeldscherm is voorzien van een notch die je tegenwoordig vrijwel overal terugvind. De aankomende Motorola is voorzien van krachtige specificaties heeft Techienize.com ontdekt.

Motorola One Power Google ONe

Motorola One Power

De nieuwe Motorola One Power is een moderne smartphone met groot fullscreen beeldscherm met inkeping (notch). Zoals vele smartphones in 2018 heeft het toestel de looks van een iPhone X gekregen. Aan de achterkant tref je twee verticale dual camera’s met in het midden een vingerafdrukscanner met Batwing logo. De Motorola One Power is de tweede Motorola smartphone voorzien van Android One. Het eerste toestel, de Motorola Moto X4, werd vorig jaar gepresenteerd met Android One. Deze krachtige middenklasser is inmiddels als voor 254 euro te koop. Android One is het nieuwe besturingssysteem van Google en belooft snellere software- en beveiligingsupdates

Specificaties Motorola One Power

De nieuwe mid-ranger van Motorola heeft een flinke omvang. De smartphone is voorzien van een groot 6,2 inch Full HD+ beeldscherm met een beeldverhouding van 19:9. Bovenin het beeldscherm tref je een flinke notch waarin de selfie camera is geplaatst. Het toestel is uitgerust met een snelle Snapdragon 636 octa core processor van Qualcomm. De processor krijgt 4 GB werkgeheugen met 64 GB interne opslag. Er lijkt ook een model met 6 GB RAM in de maak. De Power heeft zoals zijn naam doet vermoeden een flinke 3.750 mAh stroombron. Naast een flinke accu heeft de telefoon het zuinige Android 8.1 Oreo besturingssysteem. De Motorola behoort tot het Android One programma en daardoor krijg je razend snel de laatste updates.

De dual hoofdcamera van de Motorola One Power bestaat uit een 12 megapixel f/1.8 camera in combinatie met 5 megapixel f/2.0 camera.

Het zal niet lang meer duren voordat je een Motorola One Power abonnement kunt afsluiten.

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones