Specificaties HTC One M9 uitgelekt

Een tijdje terug schreven we al over de uitlatingen die tech-insider @upleaks deed over de opvolger van de HTC One M8. Inmiddels heeft meneer zijn eigen website opgezet en een helebunch aan specificaties gepubliceerd over de HTC One M9. In een notendop: kleiner maar dikker, hetzelfde scherm, krachtigere processor en een wel heel mooie camera. Lees maar snel door! 

Specificaties

Het scherm zal 5 inch groot zijn met een full HD-resolutie. Dat is geen verschil ten opzichte van zijn voorganger. Maar voor de rest laat HTC ons echt wel verschillen zien. Met afmetingen van 14,43 centimeter lengte en 6,94 centimeter breedte is het toestel kleiner dan de One M8. Toch is hij is ook dikker: 9,56 millimeter. Dat zou weleens kunnen komen door de vergrote batterijcapaciteit. Deze is namelijk vergroot van 2600 naar 2840 mAh.

Het toestel draait op een nieuwe processor: de Qualcomm Snapdragon 810. Deze is 64-bit octacore processor bestaat uit een snelle 2 GHz quad-core processor bestaat en een energiezuinige 1,5 GHz quad-core processor. Daarbij is 3 GB aan RAM-geheugen beschikbaar. Over het opslaggeheugen wordt niks gezegd. Het lijkt erop dat HTC geen UltraPixel gebruikt voor de camera aan de achterzijde. Deze zal maar liefst 20,7 megapixels hebben. Over de frontcamera is @upleaks nog niet helemaal uit: een 13 megapixelcamera of een 4 megapixel UltraPixel-camera. We zullen het zien..

Presentatie

Het toestel krijgt de nieuwste interface van HTC mee (Sense 7) en zal draaien op Android 5.0 Lollipop. We kennen de One M9 ook nog onder de codenaam HTC Hima, maar het lijkt erop dat het toestel definitief de noemer One M9 meekrijgt. De HTC One M9 zal rondom het Mobile World Congress begin februari 2015 gepresenteerd worden. Waarschijnlijk in vier verschillende kleuruitvoeringen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones