Specificaties Microsoft Lumia 650 opgedoken

Vermoedelijk zal Microsoft eind februari hun nieuwste smartphone op Windows 10 presenteren. Het zou ditmaal gaan om de Lumia 650, een midrange smartphone met specificaties die net iets beter zijn dan die van de Lumia 550. Het nieuwe model moet voor deze zomer nog leverbaar gaan worden en wordt mogelijk op het MWC in Barcelona, eind februari, gepresenteerd.

Specificaties

De nieuwe Lumia 650 gaat in ieder geval beschikken over een 5 inch touchscreen met een maximale resolutie van 1280 x 720 pixels. Daarnaast krijgt de smartphone de beschikking over een quad-core processor met 1 GB werkgeheugen. Aan de achterzijde van de Lumia 650 is een 8 megapixels camera aanwezig.

Opmerkelijk

Toch zijn er wel opmerkelijke zaken te noemen die een bron noemt. Zo zou de Lumia 650 over een tamelijk zwakke accu beschikken in vergelijking met andere smartphones met dit schermformaat. Daarnaast, en dat is misschien nog wel vreemder, zou de Lumia 650 niet over 4G beschikken. Iets wat wij ons haast niet meer kunnen voorstellen. Je kunt dit wel enigzins in twijfel trekken, want vaker worden er zaken expres weggelaten op een prototype die later wel gewoon weer terug te vinden zijn op het definitieve productiemodel. Vermoedelijk zal de Lumia 650 dan ook gewoon een zwaardere accu meekrijgen en ook de ondersteuning van 4G krijgen.

Bekijk het laatste nieuws over Microsoft:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones