Specificaties nieuwe Oppo Find 7 uitgelekt

oppoHet merk Oppo is in Nederland nog niet zo bekend, maar zou weleens de nieuwe Huawei van 2014 kunnen worden. Oppo is een Chinese fabrikant en ontwikkelt met name smartphones. Veel smartphones van deze fabrikant hebben wij aan onze neus voorbij laten gaan maar de Find 7 is zeker de moeite waard om eens van dichtbij te onderzoeken. Lees alles over dit nog onbekende merk in Nederland.

Oppo Find 7 uitgelekt

Onlangs zijn de specificaties en afbeeldingen van de Oppo Find 7 uitgelekt. Bij het bekijken van de foto’s werden wij erg enthousiast over dit toestel. Wat in eerste instantie opvalt is dat het hier om een naadloos ontwerp gaat. Zowel de voor als achterkant zijn gemaakt van glas en tonen dus geen naden. Ook zijn de specificaties van de Oppo Find 7 op internet belandt.

Specificaties van Oppo Find 7

De Find 7 is een grote smartphone, ook wel phablet genoemd. Het toestel beschikt over een 5,5 inch touchscreen met een resolutie van 1920 en 1080 pixels. Mogelijk komt er ook een tweede versie uit die een nog scherper scherm zal krijgen met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Naast een prachtig scherm een zeer scherpe resolutie beschikt het toestel ook over een hele goede camera met 13 megapixels en een zeer snelle quad core processor.

Prijs en beschikbaarheid

Hoewel de foto’s en specificaties al zijn uitgelekt is de Oppo Find 7 nog niet officieel aangekondigd. Waarschijnlijk gebeurd dit op 19 maart a.s. tijdens een event van Oppo.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones