Specificaties Samsung Galaxy J7 2017 liggen al op straat

Specificaties Samsung Galaxy J7 2017 liggen al op straat

De Samsung Galaxy J7 2017 heeft zijn spierballen getoond op benchmark website GFXBench. Alle specificaties liggen dus al voor aankondiging van het toestel op straat. In dit artikel bespreken wij wat je mag verwachten van het toestel.

Nieuwe versie van Galaxy J7 op komst

Samsung is volop bezig met het rond krijgen van zijn nieuwste toestellen aan de Galaxy J-serie. Deze toestellen staan bekend als toegankelijke telefoons, zonder onnodige toeters en bellen tegen een betaalbaar prijskaartje. Onlangs dook onder andere de Samsung Galaxy J5 2017 al op en nu doet ook de Galaxy J7 2017 van zich spreken. Dit toestel, welke de opvolger is van de vorig jaar uitgekomen Samsung Galaxy J7, is namelijk gespot op de populaire benchmark website GFXBench. Wij bespreken met jou in dit artikel wat je van het toestel mag verwachten.

Indien je niet bekend bent met het fenomeen van benchmarks, leggen wij het heel kort eventjes uit. Een benchmark is als het ware voor telefoons wat een rollerbank voor scooters en snorfietsen is. Tijdens zo’n test worden alle specificaties van het toestel zoals het scherm en de processor onder de loep genomen en getest op hun prestaties. Fabrikanten doen dit om te kijken hoe goed hun toestellen presteren in verhouding met de concurrentie. De Samsung Galaxy J7 2017 vormt hierop geen uitzondering.

Samsung Galaxy J7 2017 specificaties

De Samsung Galaxy J7 2017 zal een relatief grote telefoon zijn met een beeldschermdiagonaal van 5.5 inch. De resolutie zal Full-HD zijn dankzij 1080 bij 1920 pixels. Het is verder nog niet bekend hoe het toestel gaat ogen qua design. We kunnen hier ons echter wel een voorstelling bij maken. De Galaxy J-serie kenmerkt zich namelijk door minimalistisch ontwerp waarbij de focus enkel ligt op de functionaliteit van het toestel. Onder de motorkap zal het toestel beschikken over de rappe Exynos 7870 chipset, welke door Samsung zelf gemaakt wordt. Deze chipset heeft de beschikking over maar liefst acht processoren die geklokt zijn op een snelheid van 1.5 GHz. De chipset wordt verder gecomplementeerd door maar liefst 3 GB aan werkgeheugen.

De GPU bestaat uit een type Mali-T830 en dankzij de 16 GB aan interne opslag kom je nooit ruimte te kort.  Ook foto’s maken is prima besteedt aan de Samsung Galaxy J7 2017. Aan de achterkant heb je namelijk de beschikking over een 12 megapixelcamera met onder meer autofocus en gezichtsherkenning functionaliteit. Selfies maak je met behulp van een 12 megapixel resolutie. Het is nog niet bekend wanneer het toestel officieel door Samsung aangekondigd wordt. Mocht er meer informatie bekend worden, lees je dat uiteraard bij ons.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding