Specificaties Samsung Galaxy J7 2017 lijken bevestigd

Specificaties Samsung Galaxy J7 2017 lijken bevestigd

Onze collega’s van Tweakers vanuit een anonieme tipgever alle specificaties van de Samsung Galaxy J7 2017 ontvangen. Hierbij worden zowel de specificaties als het uiterlijk van het toestel uit de doeken gedaan. Benieuwd naar wat je van het toestel mag verwachten? Lees dan dit artikel waarin we het toestel aan de hand van de kenmerken bespreken.

Intern document?

De bron van het bericht wordt door Tweakers in bescherming genomen, maar het lijkt erop dat het hier gaat om een persoon werkzaam binnen Samsung. De afbeeldingen lijken namelijk gebruikt te zijn tijdens een vergadering of interne presentatie aangezien de Galaxy J7 2017 wordt vergeleken met zijn voorganger, de J7 uit 2016. Ook het gebruikte lettertype lijkt van Samsung afkomstig te zijn. Dan nu over het toestel zelf. De Galaxy J7 2017 kenmerkt zich door een volledig metalen behuizing in combinatie met vingerafdruksensor aan de achterkant.

Over de Samsung Galaxy J7 2017

De voorkant van het toestel wordt gekenmerkt door het Super AMOLED-display met een schermdiagonaal van 5.5 inch. De resolutie is hierbij Full HD, oftewel 1080 bij 1920 pixels. Verder zien we aan de voorkant een fysieke thuisknop, waarin vermoedelijk de vingerafdruksensor geïntegreerd is. Het toestel doet qua uiterlijk denken aan het ontwerp van de Samsung Galaxy S7, iets dat volgens ons een goede zaak is. Tot slot bevindt zich aan de voorzijde van het toestel eveneens een selfie-camera met een resolutie van 13 megapixel. Deze camera beschikt over een diafragma van f/1.9 waardoor je niet bang hoeft te zijn voor onderbelichte selfies. Uiteraard beschikt de opstelling ook over een flitser.

Aan de achterzijde van het toestel, die niet op de afbeelding te zien is, vinden we een 13 megapixel hoofdcamera met f/1.7 diafragma. De gebruikte chipset is nog niet bekend, alhoewel we wel weten dat het toestel over een processor met maar liefst acht kernen zal beschikken. Deze kernen zullen geklokt zijn op een snelheid van 1.6 GHz. Qua werkgeheugen heb je met 3 GB meer dan genoeg geheugen om al je apps vloeiend naast elkaar te kunnen draaien. De batterij beschikt over een vrij forse capaciteit van 3600 mAh en uiteraard draait het toestel op Android 7 Nougat. Volgens de anonieme tipgever gaat het een prijskaartje van 339 euro bevatten en zal rond juni in Nederland verschijnen.

 

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones