8 december 2014 door in HTC.

htc-one-m8-afbeelding@upleaks strikes again. De lekker heeft wat Chinese geruchten geplaatst over HTC’s nieuwste vlaggenschip en dat zou niet de verwachte HTC One M9  betreffen. Het toestel zou een nieuw full HD-scherm bevatten en foto’s schieten in 20,7 megapixels. Het blijven natuurlijk geruchten, maar we vinden het leuk om ze even allemaal langs te lopen.

Specificaties

Wat betreft @upleaks is het full HD-scherm vijf inch groot en een 1080p-resolutie. Het toestel zou aangestuurd worden door een Snapdragon 810-processor. Deze klokt vijf kernen, aangestuurd door 3 GB RAM-geheugen. Behalve een frontcamera van 20,7 megapixels zal de frontcamera ook niet mis zijn: 13 megapixels. Dat zou ook een ultrapixelcamera kunnen zijn van 4 megapixels.

De batterij telt 2840 mAh. Voor het geluid zouden de Boose-technieken ingezet kunnen worden maar dat is nog niet zeker.

Een of twee telefoons?

Het is nog niet zeker of er twee verschillende telefoons komen (opvolger HTC One M8 én HTC Hima) of dat de geruchten allemaal op hetzelfde toestel neerkomen. Voordat het nieuwe HTC-toestel aan het publiek getoond wordt, zitten we waarschijnlijk al in maart 2015.

Er zou ook een ultraversie van de HTC Hima verschijnen, ofwel een grotere variant. En er wordt gesproken over een Windows Phone-uitvoering. We wachten de fabrikant geduldig af. (Oké, een tikkeltje ongeduldig dan.)

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones