Spoedig meer duidelijkheid over nieuwe Alcatel-telefoons

Spoedig meer duidelijkheid over nieuwe Alcatel-telefoons

Aankomende week weten we meer over de drie nieuwe Alcatel telefoons. Tot nog toe weten we enkel dat allen over een 18:9 beeldverhouding beschikken, qua verdere specificaties tastten we echter vooralsnog in het duister.

Dat meldt techjournalist Roland Quandt op Twitter.

De CES-beurs is inmiddels achter de rug en dus is het tijd om de balans op te maken. Alhoewel er genoeg te beleven viel, is er qua smartphones weinig interessants gebeurd. Toegegeven, Vivo toonde wel een prototype met in het scherm geïntegreerde vingerafdrukscanner en ook Sony toonde drie nieuwe modellen, maar voor de rest ging het toch vooral om andere dingen. Wij waren daarom des te blij met Alcatel. De Chinees-Franse telefoonfabrikant introduceerde namelijk zijn gehele collectie voor het aankomende jaar op de beurs. Op de details moeten we nog even wachten, maar de belangrijkste kenmerken kregen we alvast onder ogen. Zo weten we dat er drie modellen uitkomen die oplopend qua prijs zijn met één gemeenschappelijke deler: ze hebben allen een 18:9 beeldverhouding.

Aankomende week meer bekend over nieuwe Alcatel line-up

We hoeven echter niet lang meer te wachten op meer details, zo blijkt vandaag. De immer betrouwbare techjournalist Roland Quandt meldt vandaag namelijk op Twitter dat Alcatel aankomende week met meer details op de proppen komt. Of het hier om een officiële aankondiging gaat, of niet, is nog niet helemaal duidelijk. Wel twijfelen we niet aan de juistheid van het bericht, getuige Quandt’s indrukwekkende staat van dienst. In het verleden heeft de Duitse telecominsider het al meerdere malen bij het juiste eind gehad. Zo wist hij onder meer op voorhand al hoe de vorig jaar gepresenteerde Samsung Galaxy S8 eruit zou komen te zien. Ook was er zeer vroeg bij met betrekking tot de Samsung Galaxy A8 specificaties, die net voor het einde van 2017 aangekondigd werd.

Alcatel CES 2018

Dit is wat we weten over de nieuwe Alcatel telefoons

Alcatel brengt in 2018 drie nieuwe telefoons op de markt. Aan het onderkant van de markt treffen we de Alcatel 1X. Deze instapper gaat vermoedelijk rond de 100 euro kosten en is zodoende met name interessant voor mensen met een bescheiden beurs. Ook als je simpelweg weinig eisen aan een telefoon stelt is dit mogelijk een interessante optie. In het middensegment treffen we de Alcatel 3V. Dit toestel biedt naar verluidt een degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en zal niet veel meer dan 200 euro gaan kosten. Aan de bovenkant van de line-up komen we de Alcatel 5 tegen, het nieuwe vlaggenschip. Gemene deler bij al deze telefoons is de grote scherm-tot-oppervlak verhouding. Zodoende krijg je geen traditionele 16:9, maar modernere 18:9 beeldverhouding tot je beschikking.

Bekijk het laatste nieuws over Alcatel:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones