Status update van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Status update van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Er gaan vele geruchten rond over het iPhone 7 stel. De één nog wilde dan de ander. We zien ook de meest fantasievolle renders of mogelijke omhulsels langskomen. Tijd om ze allemaal weer eens op een rij te zetten.
Dat Apple onder druk staat mag duidelijk zijn. De tech reus heeft jaren genoten van zwaar onverzadigde markten en een grote fan-base dankzij innovatieve top reputatie. De markt lijkt langzaam te verzadigen en ook Apple’s reputatie staat onder druk door het aanbod van steeds meer technisch uitstekende alternatieven. Er zijn zelfs twijfels over de technische vernieuwing van de iPhones. Het aandeel Apple brengt de immense stijging en de huidige druk op het bedrijf prachtig in beeld. Onder vind je een overzicht van het aandeel Apple van de afgelopen 10 jaar. De lancering van de iPhone 7 komt dan ook op een moment waarop de ‘stakes’ zoals ze dat in Amerika noemen, ‘high’ zijn.

Apple Stock/aandeel 05-12-2016

Nieuwste iPhone 7 geruchten

Het laatste nieuws komt deze week van Onleaks, een betrouwbare smartphone informatie lekker. Hij laat ons een letterlijke blauwdruk zien van, wat we mogen verwachten, de nieuwe iPhone 7’s. Uit die blauwdruk kunnen we opmaken dat de nieuwste iPhone telg gaat beschikken over één camera en zijn grote broer de 7 Plus/Pro krijgt er waarschijnlijk twee. De blauwdrukken zijn afkomstig van een onderaannemer van Apple die daarnaast nog eens bevestigd dat het Plus toestel uitgerust zal worden met een superieure dubbele lenzen. Het valt op dat beide telefoons uitstekende camera’s hebben achter, vergelijkbaar met de iPhone 6 en iPhone 6S. Onleaks weet te melden dat de iPhone 7 zal afwijken omdat het toestel geen metalen ring rond de lens krijgt. De 7 Pro krijgt een ‘Smart Connector’ van de iPad Pro. De onderstaande blauwdrukken bevestigen dat de iPhone 7 geen gebruik maakt van de reguliere hoofdtelefoonaansluiting maar de Lightning Dock.

Blauwdruk iPhone 7

iPhone-7

iPhone-7 Pro

Verwachtingen iPhone 7

Er zijn veel, heel veel, geruchten over de iPhone 7 en zijn Plus of Pro broer. We zetten er nog een aantal op een rij:
De Plus zal een nieuwe reeks aan speciale accessoires ondersteunen vergelijk baar met de iPad Pro toevoegingen. Er is slecht nieuws voor de Apple audio fanaten want het bedrijf kiest waarschijnlijk voor een enkele luidspreker in plaats van dual speakers. We verwachten de volgende afmetingen voor de twee toestellen; iPhone 7 afmetingen zijn 138,30 mm x 67,12 mm en dikte 7,1 mm. De Plus is 158,22 hoog en 77,94 mm breed en het toestel heeft een verwachte dikte van 7,3 mm. Volgens ingewijden richt Apple zich op september. Enkele gelekte data die geloofwaardige zijn: 6 en 13 september. Men verwacht dat de 16 GB iPhone ongeveer 580 euro gaat kosten en de 128 GB versie kost naar verluid ruim 880 euro. De Plus editie kost een stuk meer en men verwacht vergelijkbare prijzen als de iPhone 6S Plus. De krachtbron van de 7 is volgens rapporten een 3.100 mAh accu.

Geniet van de onderstaande serie iPhone 7 renders en lekken. Wij houden je op de hoogte van alle iPhone 7 ontwikkelingen.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones