T-Mobile storing in het buitenland

t-mobileDat is vervelend: je bent op vakantie, je ligt aan het zwembad en je bestelt een cocktail. Je bent heerlijk aan het genieten en wat wil je dan het liefste doen? Precies! Je locatie delen met je vrienden. Helaas. Als je gebruik maakt van het netwerk van T-Mobile had je de afgelopen 2 dagen grote kans dat dit vanwege een storing niet mogelijk was. Dit geldt onder andere voor de vakantiebestemmingen Noord-Amerika, Engeland en Portugal. Ook de dochterondernemingen Ben, Simpel, Bliep en MTV Mobile ondervinden een storing. Gelukkig heb je in de meeste hotels Wi-Fi en kan je wel gewoon je facebook status bijwerken.

Voor de 2e dag op rij is er vandaag een grote storing binnen het netwerk van T-Mobile en zijn dochterondernemingen zoals MTV-Mobile. Hierdoor hebben veel klanten in het buitenland geen of nauwelijks bereik. Je kan hierdoor dus moeilijk gebruik maken van de populaire berichtendienst Whatsapp en het is moeilijk om te bellen en sms’en. Vanmiddag is het probleem volgens T-Mobile voor het grootste gedeelte opgelost maar er zijn nog altijd storingen bekend. Het netwerk is nog altijd niet stabiel.

Herstarten van je telefoon

Volgens T-Mobile betrof de storing een klein gedeelte van de betreffende landen en zou het met een eenvoudige herstart van je mobiele telefoon opgelost moeten zijn. Helaas is gebleken dat de storing een groot gedeelte van de landen betreft en dat herstarten geen oplossing is.

T-Mobile biedt zijn excuses aan, aan alle getroffen klanten en gaat bekijken hoe ze hun klanten tegemoet kunnen komen.

Bekijk het laatste nieuws over T-Mobile:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones