28 augustus 2013 door in T-Mobile.

T-mobileOp 9 september start T-Mobile met een eigen clouddienst voor bestaande en nieuwe klanten. Hierdoor zijn klanten in staat om meer afbeeldingen, video’s en andere bestanden op te slaan en minder van de opslagcapaciteit van hun mobiele telefoon te moeten gebruiken. De clouddienst is vanaf 9 september beschikbaar als app voor Android en iOS. Klanten krijgen 5 GB opslag gratis. Meer dan 5 GB is mogelijk tegen betaling.

Gratis 5 GB opslag via Cloud van T-Mobile

Cloud is eigenlijk een virtuele harde schijf die online wordt gebruikt. Je hebt in feite een harde schijf op internet. Hierdoor raak je nooit je bestanden kwijt en wordt er geen gebruik gemaakt van je fysieke opslagcapaciteit. Je houdt dus geheugen over op je toestel. T-Mobile biedt vanaf 9 september gratis 5 GB opslag aan via zijn eigen cloudnetwerk. Klanten kunnen hier kosteloos gebruik van maken. Om dit te doen moeten klanten een speciale T-Mobile app downloaden die geschikt is voor alle smartphones met Android en iOS.

Wil je meer dan 5 GB opslag?

Als je aan 5 GB niet genoeg denkt te hebben kan je meer opslag kopen. De kosten hiervan bedragen tussen de 2,99 per maand voor 25 GB en 8,99 per maand voor 100 GB extra. Nooit meer te weinig geheugen op je smartphone.

De clouddiensten zijn ook te gebruiken voor klanten met een internetabonnement van T-Mobile. Je opent de clouddienst dan rechtstreeks via je browser. Ook hiervoor geldt dat 5 GB geheel gratis is en je voor extra opslag moet bij betalen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones