T-Mobile start met nieuwe telefoon abonnementen

T-mobileT-Mobile kondigt binnenkort nieuwe telefoon abonnementen aan waarbij de consument het aantal belminuten en de hoeveelheid data los van elkaar kan kiezen.

Op dit moment zijn de hoeveelheden data en belminuten van T-Mobile met elkaar verbonden. Dat betekent dat als je veel MB’s wilt gaan verbruiken voor internet, je automatisch een duurder telefoon abonnement moet nemen met veel belminuten. Bij de nieuwe telefoon abonnementen van T-Mobile kan je zelf opgeven hoeveel MB je wilt gaan gebruiken en hoeveel minuten je denkt te gaan verbruiken.

Onbeperkt internet

Net als bij de huidige abonnementen van T-Mobile zal na het verstrijken van je datategoed, de internetsnelheid verlagen naar 64 KB/s. Je betaalt nog steeds geen geld voor internetten buiten je bundel.

De snelheden zullen waarschijnlijk beginnen bij 64 KB/s. Met een databundel tot 500 MB wordt de snelheid 3.6 Mbps. Bij een telefoon abonnement tot 5 GB wordt de internetsnelheid 14.4 Mbps en daarboven een snellere 4G-varian. De nieuwe belbundels van T-Mobile gaan bestaan uit 90, 150, 200, 300 en onbeperkt aantal minuten. Verder zou er een iPhone abonnement en een Muziek pakket bij komen. Meer details over de nieuwe telefoon abonnementen van T-Mobile volgen op 1 mei 2013.

Nieuwsgierig naar alle mogelijke telefoon abonnementen?
Op Telefoonabonnement.nl vergelijk je eenvoudig en snel telefoon abonnementen van alle providers.

Bekijk het laatste nieuws over T-Mobile:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones