T-Mobile toont gebogen Samsung Galaxy S6 Edge

T-Mobile toont gebogen Samsung Galaxy S6 Edge

Het lijkt flink foto’s te regenen deze dagen. Op de Amerikaanse website van provider T-Mobile is een officiële foto van de Samsung Galaxy S6 Edge verschenen. Dat is de gebogen variant van de nog onaangekondigde Samsung Galaxy S6.

Op de persfoto valt het gebogen scherm meteen op, deze valt over het rand van het toestel heen. De afbeelding is voorzien van de tekst ‘Six appeal’, zoals te zien op de foto:

six appeal

Dat doet Samsung’s nieuwe paradepaardje er veelbelovend uitzien.

Specificaties

Wat betreft de specificaties verkeren we al lang niet meer in het ongewisse. Zo krijgt de opvolger van de Samsung Galaxy S5 een 5,2 inch scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Onder de motorkap draait de Exynos 7420-processor van eigen makelij. Dit is een 64-bit processor met acht kernen.

Hoeveel werkgeheugen daarbij komt kijken, is nog niet bekend. Wat betreft opslagruimte komen er drie versies van de Galaxy S6 op de markt, met 32 gb, 64 gb en 128 gb.

Presentatie

T-Mobile zelf belooft op 1 maart meer informatie te geven over het toestel. Laat dat nou net de presentatiedatum van het toestel zijn.

Het is niet de eerste Edge-telefoon die Samsung op de markt brengt: vorig jaar verscheen de Galaxy Note Edge tegelijk met de Galaxy Note. De foto lijkt te bevestigen dat het toestel een metalen behuizing krijgt. Daar kijken we helemaal niet raar van op, gezien de nieuwe richting die de Zuid-Koreaanse fabrikant wat betreft design inslaat.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones