Teasers Huawei CEO waarschijnlijk verwacht merk Nova

Teasers Huawei CEO waarschijnlijk verwacht merk Nova

Aankomende donderdag 1 september heeft Huawei in Berlijn een evenement aangekondigd. Voor het begin van de IFA 2016 lanceert het merk daar in ieder geval twee telefoons. Voorheen verwachtte we het nieuwe vlaggenschip de Huawei Mate 9 te zien 1 september tijdens de IFA. Nu blijkt echter dat het Chinese merk werkt aan een nieuw submerk, Nova, dat naar alle waarschijnlijkheid in Berlijn op 1 september het licht gaat zien.

Gister toonde Huawei CEO, Richard Yu, via Weibo twee teasers. De beide teasers tonen geen dubbele camera en verwijzen dus niet naar de Mate 9. De komst van het nieuwe submerk Nova is daarmee een stap dichterbij.

Teasers Yu

Via zijn eigen weibo account plaagt Richard Yu ons met summiere info over twee nieuwe toestellen die wij gaan zien op 1 september.

See more teaser

De eerste teaser laat een toestel zien met vierkante camera. Waarschijnlijk de hoofdcamera. We zien alleen de contouren van een hoek en daaruit kunnen we opmaken dat het toestel een afgerond achter paneel heeft. Vergelijkbaar met de Edges van de Samsung Galaxy S7 Edge. Beide toestellen lijken een metalen frame te hebben. Waarbij het frame van de eerste foto meer afgerond is dat de tweede. Teaser één geeft de melding: “See more, Defy expectations”. Huawei wil hiermee aangeven dat het toestel meer ziet en de verwachtingen overtreft. Waarschijnlijk dus een smartphone gericht op cameraprestaties. Wie weet gaan we eindelijk weer iets van Leica zien.

Huawei Nova IFA 2016

Beyond limits teaser

De tweede teaser laat de contouren zien van de achterkant van een nieuwe Huawei met ronde camera. Deze teaser laat een enkele camera zien met daar naast de contouren die lijken op een LED fliters en eventueel laser focus zoals je bij de HTC 10 zien. Je ziet ook het frame dat in vergelijking tot de andere smartphone meer rechthoekig is. Dit ontwerp heeft iets meer weg van de Huawei P9 zonder de dubbele camera. Hier treffen we de melding “ Beyond limits, Defy Expectations”. Huawei wil ons laten zien dat het toestel niet alleen verwachtingen overtreft maar ook de limieten zal overstijgen. Wellicht zal dit het topmodel van de nieuwe lijn zijn.

Nova IFA 2016

Nieuw submerk Nova

Bijna een week geleden konden we je vertellen dat Huawei werkt aan een nieuw merk met de werknaam Nova. Het merk zou zich vooral richten op vrouwen. De Nova toestellen zijn stijlvolle telefoons met een trendy design. Vervolgens hoorde we dat het niet de Mate 9 is die we mogen verwachten in Berlijn. Huawei gebruikt het evenement op 1 september waarschijnlijk voor de lancering van het nieuwe merk Nova. Een nieuw merk voor midrange smartphones is vergelijkbaar met Honor. Honor is ook een submerk van het ambitieuze Chinese merk.

Donderdag 1 september kunnen we je meer vertellen over de twee nieuwe Huawei toestellen.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones