Tele2 gaat de strijd aan met KPN

Tele2Tele2 is van plan om veel klanten van KPN weg te kapen door het aanbieden van lagere prijzen voor mobiele abonnementen met 4G. Door de prille samenwerking met het netwerk van T-Mobile is Tele2 in staat om in de nabije toekomst 4G uit te rollen. Door het aanbieden van prijzen die een stuk lager zijn dan die van KPN wilt Tele2 zich onderscheiden.

Tele2 ken je ongetwijfeld al als één van de goedkopere providers van Nederland. Regelmatig heeft Tele2 acties voor mobiele telefoon abonnementen en alles-in-1 pakketten met bellen, televisie en internet.

4G voor een laag bedrag per maand

Tele2 vindt dat de prijzen die KPN hanteert voor een 4G abonnement veel te hoog zijn en is ervan overtuigd dat zij deze diensten een stuk voordeliger in de markt kunnen zetten. Doordat zij gebruik maken van het betrouwbare netwerk van T-Mobile hoeft de consument niet bang te zijn van een slechte dekking. Het bereik in Nederland is uitstekend. KPN is de grootste provider van Nederland en moet het met name hebben van de uitstekende klantenservice. De prijzen zijn in veel gevallen niet concurrerend met aanbieders als Hi, MTV-Mobile en Tele2.

De abonnementsprijzen die Tele2 op dit moment heeft blijven gelijk, ook met 4G. 4G is volgens de provider geen reden om hogere kosten te vragen. “Het is de basis, de norm, en daar vraag je geen extra geld voor”, zegt Tele2-bestuurslid Günther Vogelpoel.

Tele2 gaat stijgen in marktaandeel

Mede door de lagere abonnementsprijzen en uitstekende dekking verwacht Tele2 de komende jaren een groter klantenbestand op te kunnen bouwen en veel bestaande klanten van KPN weg te kunnen kapen.

Wordt Tele2 inderdaad groter als zij de kosten voor 4G beperkt houden of blijf jij als bestaande KPN klant alsnog bij KPN?

Bekijk het laatste nieuws over Tele2:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones