Tele2 kondigt nieuwe abonnementen aan

Tele2Half februari lanceert telecomprovider Tele2 nieuwe telefoon abonnementen die gericht zijn op onbeperkt bellen, sms-en en internet. De onbeperkte abonnementen krijgen de benaming “Nonstop” en bevatten onbeperkt sms, onbeperkt bellen en een aparte databundel. Als je databundel is verbruikt kan je nog steeds internetten tegen een langzamere downloadsnelheid.

Tele2 lanceert onbeperkte telefoon abonnementen

De nieuwe abonnementen van Tele2 bestaan uit een standaard bundel voor onbeperkt bellen en sms´en voor een bedrag van € 12,50 per maand. Naast de bel en smsbundel kan je een aparte databundel afsluiten. Deze zijn beschikbaar in 200 MB, 500 MB, 1000 MB, 1500 MB, 2500 MB en 4000 MB. De kosten van deze bundel variëren tussen de € 5,- per maand en € 32,- per maand.

Tele2 biedt onbeperkt mobiel internet aan

Naast de onbeperkt bellen en onbeperkt sms bundels wordt de mobiele data ook onbeperkt. Als consument kan je kiezen tussen de verschillende databundels. Deze bieden een downloadsnelheid van 14,4 MBps. Zodra je bundeltegoed van de maand is verbruikt schakelt de snelheid terug naar 64 Kbps. Je verbruikt dus nooit teveel data en je hebt dus ook geen onnodige kosten.

Mocht je deze snelheid niet hoog genoeg vinden kan je er ook maandelijks voor kiezen om een extra datapakket te kopen. Je koopt dit pakket alleen als je het nodig hebt en het loopt niet automatisch door. De extra datapakketten van Tele2 bestaan uit een pakket van 50 MB, 100 MB, 200 MB, 500 MB en 1000 MB en de kosten variëren tussen de € 1,- en € 10,-.

Bekijk het laatste nieuws over Tele2:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones