10 december 2013 door in Algemeen.

bellenDe prijs van een telefoon abonnement in Nederland is niet te duur. Dit wil echter niet zeggen dat we goedkoop zijn. Nederland is nog altijd één van de duurste landen als het gaat om tarieven voor mobiele telefoon abonnementen. Onlangs is er onderzoek gedaan naar onze tarieven en daaruit is gebleken dat je als consument meer dan genoeg keuze hebt in Nederland. Er zijn erg veel aanbieders waar je uit kunt kiezen waardoor de prijzen bij ons niet heel veel hoger zijn dan in de rest van Europa.

Sim only abonnementen in Nederland goedkoop

Telecompaper heeft in 11 verschillende Europese landen een onderzoek gedaan naar de prijzen van mobiele abonnementen. Hieruit is gebleken dat met name de tarieven voor onze Sim only abonnementen vrij voordelig zijn. De gemiddelde prijs voor een abonnement met telefoon is in ons land hoger dan die van andere West-Europese landen.

Abonnementen met High-end toestellen zijn 30 procent duurder in Nederland

Als je de duurste smartphone met een abonnement afsluit, betaal je in Nederland vaak tussen de 10 en 30 procent meer dan bij onze Europese buren. Ook zijn de prijzen met midrange toestellen ongeveer 10 procent hoger. De prijzen van abonnementen in combinatie met een toestel zijn het voordeligste in Oostenrijk, Denemarken en Zweden.

Nederlandse consument heeft voldoende keuzemogelijkheid

Doordat ons land ontzettend veel concurrentie heeft op het gebied van telefoonproviders en aanbieders zijn de mogelijkheden om over te stappen en te kiezen vele malen hoger dan die bij andere landen in Europa. Ook wordt het in Nederland steeds eenvoudiger om over te stappen omdat providers hier onderling met elkaar samenwerken. Je kan eenvoudig overstappen van provider naar provider zonder zelf eerst nog je huidige te moeten opzeggen. Dit doet je nieuwe provider namelijk in de meeste gevallen geheel gratis.

Ben jij van plan om over te stappen?

Vergelijk dan eerst de beste aanbiedingen van alle providers. Op Telefoonabonnement.nl vind je altijd de beste deals. Wij werken namelijk met alle providers en aanbieders samen en tonen dagelijks een nieuw aanbod aan prijzen en acties. Bekijk direct ons aanbod.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones