Telefoon gespot met Snapdragon 820, 6,2 inch QHD scherm

Qualcomm zal waarschijnlijk in 2016 de Snapdragon 820 naar een aantal verschillende telefoons brengen. Een van die telefoons zal waarschijnlijk de Galaxy S7 zijn. Vandaag kwamen wij een benchmark tegen op de site van GFXBench, en viel ons ook op een nog nader te benoemen telefoon. Deze benchmark beschreef een 6,2 inch telefoon met als GPU de Adreno 530. Deze GPU is direct gekoppeld aan de Snapdragon 820, wat de quad-core 1,6 GHz processor zou zijn.

Overige specificaties

In het jaar 2015 kwamen de processors met acht kernen opeens erg veel op de markt. Snapdragon bracht zelf bijvoorbeeld ook de Snapdragon 810 octa-core processor uit. Deze was echter niet een succes te noemen, vanwege de oververhittingsproblemen, en wellicht dat Qualcomm dan maar even terugkeert naar het vertrouwde quad-core.
Over deze telefoon lijken alle specificaties eigenlijk bekend, alleen is het voor ons alsnog onduidelijk over welke telefoon het gaat. De andere specificaties zijn als volgt:
– Android 6.0
– 6,2 inch QHD (2560 x 1440 pixels) scherm
– 3 GB RAM, 16 GB interne opslag
– 20 megapixel camera op de achterkant
– 12 megapixel camera aan de voorkant (met 4K filmen)

snapdragon820telefoon

Het zal dus om een hele nieuwe telefoon gaan, zie waarschijnlijk als een (grotere) versie van een vlaggenschip op de markt gebracht gaat worden. Maar voor welke fabrikant is het precies, zal het Samsung of HTC zijn? Of toch iets van LG? Hopelijk zal er binnenkort wat meer informatie over verschijnen, en kunnen we deze benchmark toekennen aan een telefoon.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones