Telfort gebruikers krijgen vanaf 31 maart 4G

Tele2Ben je klant van Telfort en heb je een telefoon die geschikt is voor 4G internet? Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf 31 maart rolt Telfort 4G uit voor zijn klanten. Ook voor bestaande Telfort klanten is het straks mogelijk om razend snel gebruik te maken van mobiel internet. Hier heb je echter wel een aparte internetbundel voor nodig.

Telfort kondigt 4G internetversneller aan

Vanaf 31 maart is het voor klanten van Telfort mogelijk om een aparte 4G Internetversneller af te sluiten. Hierdoor krijg je als klant direct toegang tot het razend snelle 4G netwerk met downloadsnelheden van 25 Mbps. De kosten voor deze bundel bedragen € 5,- per maand.

Naast een aparte bundel voor de internetversneller dienen klanten ook een nieuwe simkaart aan te vragen. Deze kaart – met de benaming u-simkaart – is een vervanger van je huidige simkaart.

Ben je nog geen klant van Telfort? Dan kun je direct gebruik maken van de 4G diensten.
Bekijk hier alle Telfort aanbiedingen.

4G in Nederland

Niet alleen Telfort heeft een aankondiging gedaan over 4G. Moederbedrijf KPN heeft laten weten dat ze binnen enkele weken een landelijke dekking weten te bereiken. Naar verwachting zal dit begin april al plaats vinden en ben je met een KPN abonnement in heel Nederland in staat om razendsnel te internetten via hun 4G netwerk.

Bekijk het laatste nieuws over Telfort:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones